Εκλογές 2019: Ποιοι διάσημοι μπήκαν στη Βουλή;

Τα αποτελέσματα των χθεσινών Εθνικών Εκλογών έφεραν σημαντικές ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της Βουλής. Το γεγονός αυτό επηρέασε και το… team των «διάσημων» ανάμεσα στους 300.

Η παρουσία των διάσημων στα ψηφοδέλτια των κομμάτων δεν ήταν φέτος τόσο έντονη όσο παλιότερα, όμως είδαμε αρκετούς γνωστούς καλλιτέχνες, αθλητές και δημοσιογράφους να πολιτεύονται.
Ποιοι παίρνουν ένα έδρανο στη Βουλή;

Η Νόνη Δούνια κέρδισε στην Α’ Πειραιώς την τελευταία έδρα που πήρε η Νέα Δημοκρατία. Το άλλοτε μοντέλο, αλλά και ηθοποιός, ασχολείται με τα κοινά τα τελευταία χρόνια και μάλιστα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη.

Όπως αναφέρουν τα στατιστικά, η Νόνη Δούνια συγκέντρωσε περισσότερες από 7.000 ψήφους στην Α’ Πειραιά.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης με το ΜεΡΑ25 κέρδισε ένα έδρανο στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας. Ο ηθοποιός δοκίμασε και στις ευρωεκλογές όπου δεν τα κατάφερε, αλλά η δεύτερη ήταν και η τυχερή του καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 3.500 σταυρούς.

Η Ραλλία Χρηστίδου μετά και τις Ευρωεκλογές ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα Αθήνας. Η ίδια κατέληξε να μπει στη Βουλή, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 19.000 σταυρούς.

Η Σεμίνα Διγενή με το ΚΚΕ κατάφερε να μπει στη Βουλή, ούσα υποψήφια στην Α’ Πειραιά και Νήσων. Η ίδια είχε εκλεγεί και στο Ευρωκοινοβούλιο, όμως αποφάσισε να παραχωρήσει την έδρα της.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εθνικές Εκλογές 2019: Ποιοι βουλευτές εκλέγονται στη νέα Βουλή;

Παρέδωσε… τη σκυτάλη ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη

 

Σχετικά άρθρα