3+1 trends για καλοκαιρινά χτενίσματα που βρήκαμε στο Instagram

Το Instagram μάς δίνει ιδέες για τα καθημερινά μας look και μπορεί να εμπνεύσει κάθε μας εμφάνιση, αν το επισκεπτόμαστε συχνά!

Τώρα το καλοκαίρι το κλασικό σου πρόβλημα είναι πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου, είτε σε μια ειδική περίσταση αλλά και στην καθημερινότητά σου!

Δες παρακάτω ιδέες που βρήκαμε στο Instagram:

Κότσος

Ένας κότσος είναι πάντα επίκαιρος! Κλασικό χτένισμα για όλες τις ώρες, τόσο για τη δουλειά όσο και για τη διασκέδασή σου! Ταιριάζει υπέροχα με scrunchies κοκαλάκια που είναι της μόδας τώρα!

https://www.instagram.com/p/BzBI_RboTUm/?utm_source=ig_web_copy_link

Φυσικές μπούκλες!

Αν έχετε μπούκλες στα μαλλιά σας και έχετε την τάση να τα ισιώνετε, ξεχάστε για λίγο το ίσιωμα! Τώρα το καλοκαίρι το σγουρό ταιριάζει περισσότερο στο λουκ σας! Επίσης, αν έχετε σπαστό μαλλί, μπορείτε να δουλέψετε τις μπούκλες σας με αφρό για ένα πιο… καλοκαιρινό μαλλί!

https://www.instagram.com/p/BzlVh7GJUTG/?utm_source=ig_web_copy_link

Αφέλειες

Μην φοβηθείτε τις αφέλειες αυτό το καλοκαίρι! Είναι στα trend που κυκλοφορούν πολύ στο Instagram! Συνδυάζονται υπέροχα με μακριά ίσια μαλλιά!

https://www.instagram.com/p/BzPLGYlnkw8/?utm_source=ig_web_copy_link

Αλογοουρά!

Η αλογοουρά, όπως και ο κότσος είναι ένα χτένισμα για όλες τις ώρες! Αν τη συνδυάσετε με ένα ωραίο κοκαλάκι, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

https://www.instagram.com/p/Bzh97HuA2NE/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς να φτιάξετε μόνες σας τα πιο trendy κοκαλάκια scrunchies

4 εύκολα χτενίσματα με πλεξούδες που θα σε «σώσουν»!

 

Σχετικά άρθρα