Η Μέρκελ τρέμει για τρίτη φορά δημοσίως – Έντονες ανησυχίες για την υγεία της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανησυχία για την υγεία της Άνγκελα Μέρκελ εντείνεται, μετά το νέο βίντεο που εμφανίζει τη Γερμανίδα καγκελάριο να τρέμει και πάλι ανεξέλεγκτα κατά την υποδοχή του Φινλανδού πρωθυπουργού, Άντι Ρίνε στο Βερολίνο.

Το νεότερο αυτό συμβάν προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό, καθώς πρόκειται για το τρίτο επεισόδιο σε διάστημα ενός μήνα.

Αρχικά, τόσο η ίδια όσο και το επιτελείο της είχαν σπεύσει να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, υποστηρίζοντας πως επρόειτο για αφυδάτωση που αντιμετωπίστηκε με… αρκετό νερό.

Ωστόσο, η επανάληψη των συγκεκριμένων κρίσεων και, μάλιστα, σε σχετικά μικρό διάστημα, προκαλεί προβληματισμό για το τι μπορεί να φταίει.

Τα προηγούμενα επεισόδια

Το πρώτο επεισόδιο είχε καταγραφεί στις 18 Ιουνίου κατά την υποδοχή, στην καγκελαρία, του νέου προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Έπειτα, στις 27 Ιουνίου και ενώ βρισκόταν στο πλευρό του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ που απηύθυνε ομιλία με αφορμή το διορισμό της νέας υπουργού Δικαιοσύνη, Κριστίνε Λάμπρεχτ, η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται και πάλι να τρέμει ολόκληρη και, ανήμπορη να ελέγξει το τρέμουλο, σταυρώνει ξανά τα χέρια της όπως την πρώτη φορά.

Ποια τα πιθανά σενάρια;

Τα σενάρια που διατυπώνονται στα γερμανικά ΜΜΕ από ειδικούς, εμφανίζουν διάφορες αιτίες ως πιθανές αιτίες του παρατεταμένου αυτού τρέμουλου: Από υπερθυρεοειδισμός ή υπογλυκαιμία έως ιδιοπαθή τρόμο. Η ίδια η Μέρκελ, πάντως, με κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει πως είναι καλά.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ανησυχία για την Άνγκελα Μέρκελ: Τρέμει και πάλι σε δημόσια εμφάνιση (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνγκελα Μέρκελ: Από ελαφρύ τρέμουλο, κατέληξε με σπασμούς

 

 

Σχετικά άρθρα