Αποθεώνεται στη Μύκονο ο Αντετοκούνμπο από τους φαν του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολιγοήμερες διακοπές και στιγμές χαλάρωσης με την αγαπημένη του Μαράια και την οικογένειά του πέρασε στη Μύκονο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων για πρώτη φορά για το φιλανθρωπικό event του συλλόγου «Ελπίδα».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χαλάρωσε με την Μαράια Ρίντλσπίγκερ, τα αδέρφια του και τη μητέρα του στην Ψαρού.

Αφού έκαναν μία μικρή κρουαζιέρα πήγαν και στην παραλία του ξενοδοχείου Kensho, εκεί όπου δείπνησε ο Αντετοκούνμπο το πρώτο του βράδυ στην Μύκονο, μαζί με την Μαράια, την οικογένειά του και κάποιους στενούς φίλους.

Όταν ο Γιάννης κατέβηκε με την Μαράια από το σκάφος και βρισκόταν πάνω στην εξέδρα μιμήθηκε την κλασική στάση του σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ μετά από κάθε νίκη του. Σχημάτισε δηλαδή τον κεραυνό με το αριστερό χέρι τεντωμένο μπροστά δείχνοντας την κατάκτηση της κορυφής και το δεξί χέρι τραβηγμένο πίσω.

Ο Γιάννης έκανε βόλτες με την Μαράια στα Ματογιάννια ενώ ήταν χαλαρός και ευδιάθετος.

Οι φαν του Αντετοκούνμπο δεν πιστεύουν στα μάτια τους!

Η εμφάνιση του Έλληνα MVP του ΝΒΑ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς, ενώ ένας ξένος τουρίστας δεν πίστευε στα μάτια του όταν τον είδε μπροστά του!

Ο συγκεκριμένος φαν μίλησε στον Αντετοκούνμπο, που γύρισε και του… έδωσε το χέρι του. Ο ξένος τουρίστας δεν έκρυψε το σοκ του, επειδή κατάφερε να αγγίξει τον Greek Freak και του φώναζε «MVP» καθώς ο παίκτης απομακρυνόταν.

Ο Γιάννης μαζί με τους συμπαίκτες του στους Μιλγουόκι Μπακς, Τζωρτζ Χιλ και Μπρουκ Λόπεζ έλαβαν μέρος στο 1st Santanna Charity Event που διεξήχθη σε beach club της Μυκόνου στην Παράγκα και περιελάμβανε διαγωνισμό καρφωμάτων αλλά και τον Αντετοκούνμπο σε ρόλο dj!

Ο Γιάννης και η παρέα του ήταν μέλη της κριτικής επιτροπής που βαθμολόγησε ερασιτέχνες dunkers από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν στο event.

Στην κριτική επιτροπή ήταν τα αδέρφια του Greek Freak, Θανάσης, Άλεξ και Κώστας που πήραν και αυτοί άρωμα Μυκόνου μαζί με τον μεγάλο τους αδελφό. Το παρών στο event έδωσε η πρόεδρος του «Ελπίδα» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του συλλόγου.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Βίντεο: Mykonos Live Tv

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Mαριάννα Βαρδινογιάννη – Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το συγκινητικό μήνυμα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Από τη φτώχεια στα Σεπόλια, MVP στο NBA – Τα δάκρυα στα μάτια, ο θάνατος που τον σημάδεψε και το «κρυφό» μήνυμα στο σακάκι του για την Ελλάδα

Καλύτερος παίκτης του κόσμου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)!

 

Σχετικά άρθρα