Το στιλ της Πέμπτης

Πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο, αλλά ο καιρός μάς τα χάλασε! Το στιλ της Πέμπτης λοιπόν περιλαμβάνει πιο… ασφαλείς λύσεις, που καλύπτουν τα περισσότερα σημεία του σώματός σου, για να μην αρρωστήσεις μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού;

Τι να φορέσεις σήμερα για να είσαι και στιλάτη αλλά και να μην… κρυώνεις; Η κλασική, δοκιμασμένη αλλά πάντα trendy λύση: το τζιν σου! Αν δεν είσαι φαν του τζιν, μπορείς να επιλέξεις ένα ψιλόμεσο παντελόνι που είναι πολύ της μόδας αυτό το διάστημα! Αν πάλι δεν σου αρέσουν και πολύ τα παντελόνια, έχεις την επιλογή του φορέματος. Αυτήν τη φορά όμως, καλό είναι να ανασύρεις από την ντουλάπα σου τα μάξι κομμάτια σου γιατί με το κοντό φόρεμα και θα κρυώνεις και μπορεί να πέσεις θύμα… αποκαλύψεων εξαιτίας του ανέμου! Και ιδανικά, επίλεξε κλειστά παπούτσια…

Δες παρακάτω τις επιλογές μας και… εμπνεύσου για τις δικές σου!

Κλασικό Τζιν

Η Zoe Kravitz ξέρει από στιλ και διαλέγει διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ, ένα λευκό t-shirt, ένα ντένιμ και μαύρα μοκασίνια.
https://gr.pinterest.com/pin/522628731750963047/

Ψηλόμεσο παντελόνι!

Το ψηλόμεσο παντελόνι κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες και είναι ό,τι πρέπει για αυτόν τον καιρό. Συνδυάζεται υπέροχα με ένα crop τοπ και φαίνεται σαν να φοράτε ολόσωμη φόρμα!

https://gr.pinterest.com/pin/471822498459940044/

Μάξι φόρεμα

Ιδανική επιλογή για σήμερα για το στιλ της Πέμπτης για σένα που λατρεύεις τα φορέματα και δεν μπορείς να τα αποχωριστείς ακόμα κι αν ο καιρός αλλάζει! Το εμπριμέ μάξι φόρεμα ταιριάζει υπέροχα με πέδιλα με λίγο τακουνάκι.

https://gr.pinterest.com/pin/373446994102271270/

Το πουά

Το πουά είναι της μόδας αυτό το διάστημα. Φόρεσε το μάξι πουά φόρεμά σου και συνδύασέ το με μπαλαρίνες! Θα κάνεις… θραύση με αυτό το look!

https://gr.pinterest.com/pin/187954984434584637/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Απίθανοι τρόποι να φορέσετε το αγαπημένο σας ριγέ τοπ!

Έξυπνα στιλιστικά tips για να φαίνεσαι ψηλότερη

Πώς να φορέσετε το εμπριμέ μάξι φόρεμα

 

 

 

Σχετικά άρθρα