Σοκ! Οι κεραυνοί… εξαφάνισαν τα 2 από τα 3 πόδια της Χαλκιδικής!

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας από την θεομηνία που έπληξε την περιοχή της Χαλκιδικής αργά το βράδυ της Τετάρτης, η οποία σκόρπισε τον θάνατο… Οι νεκροί έχουν ανέλθει στους 7 αλλά ενδέχεται να είναι κι άλλοι, καθώς οι τραυματίες έχουν φτάσει τους 100…

«Εξαφανίστηκαν» τα δύο πόδια της Χαλκιδικής από τους κεραυνούς

Η εικόνα που παρουσιάζει ο ειδικός χάρτης του meteo.gr από την περιοχή, η οποία «βομβαρδίστηκε» από κεραυνούς είναι συγκλονιστική.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως οι κεραυνοί -σημειώνονται με κόκκινες κουκίδες-, έχουν εξαφανίσει και τα δύο πόδια της Χαλκιδικής!

«Θα μας επισκέπτονται συχνά παρόμοια φαινόμενα με αυτά της Χαλκιδικής»

Αναφορικά με το γεγονός αυτό, μιλώντας στο One Channel ο πρώην διευθυντής Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος, Μιχάλης Πετράκης, χαρακτήρισε το γεγονός αυτό πρωτοφανές, ενώ ανέφερε πως δεν έχουν προηγούμενο τα φαινόμενα αυτά, εκφράζοντας παράλληλα φόβο ότι «θα μας επισκέπτονται συχνά».

Ερωτώμενος αν θα μπορούσε να προβλεφθεί η κατάσταση αυτή, τόνισε πως ο ανεμοστρόβιλος είναι δύσκολο να προβλεφθεί, όπως και η πορεία που χαράζει, σε αντίθεση πάντως με το μπουρίνι για το οποίο είχαν προειδοποιήσει οι Αρχές.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς βίωσε τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική (ΒΙΝΤΕΟ);

Μετρά τις πληγές της η Χαλκιδική – Σε εγρήγορση ο Κρατικός Μηχανισμός

Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Απίστευτες καταστροφές και 6 θάνατοι…

 

Σχετικά άρθρα