Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου

Σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου, τα πλανητικά φαινόμενα που επικρατούν είναι ο Άρης στον Λέοντα και η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Πώς θα επηρεάσουν το ζώδιό σου; Δες παρακάτω

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να σου ανοίξει «μέτωπο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε εξ αιτίας της αυθαίρετης στάσης του, είτε λόγω μιας έντονης διαφωνίας κι εδώ το θέμα είναι πως αν δεν δώσεις τόπο στην οργή, ίσως να φτάσετε μέχρι τα δικαστήρια. Αν πάλι έχεις παιδιά, καλό είναι να έχεις τον νου σου, αφού οι «αταξίες» τους θα προκαλέσουν προβλήματα, τόσο στα ίδια, όσο και σε σένα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο προοιωνίζει ευνοϊκές ρυθμίσεις στα περιουσιακά σου, ενώ παραπέμπει σε ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να σου ανοίξει «μέτωπο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε εξ αιτίας της αυθαίρετης στάσης του, είτε λόγω μιας έντονης διαφωνίας κι εδώ το θέμα είναι πως αν δεν δώσεις τόπο στην οργή, ίσως να φτάσετε μέχρι τα δικαστήρια. Αν πάλι έχεις παιδιά, καλό είναι να έχεις τον νου σου, αφού οι «αταξίες» τους θα προκαλέσουν προβλήματα, τόσο στα ίδια, όσο και σε σένα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο προοιωνίζει ευνοϊκές ρυθμίσεις στα περιουσιακά σου, ενώ παραπέμπει σε ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στο τι λες και πράττεις, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να τα «τσουγκρίσεις» μεταφορικά και κυριολεκτικά, είναι σκόπιμο όμως να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων, αφού… εύκολα κάποιος/α θα πέσει επάνω σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει ένα επείγον νομικό ζήτημα γι’ αυτό έχε… πρόχειρο έναν ειδικό! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου και όσο περνάει από το… χέρι της, αναμένονται εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν κάτι που θέλεις πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό ή στον επαγγελματικό τομέα και δεν αποκλείεται να πετύχεις το ποθούμενο, πρόσεξε όμως, μήπως κινηθείς έξω από τα πλαίσια της δεοντολογίας ή της νομιμότητας, αφού σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις. Από την άλλη πλευρά μπορεί να πέσεις κι εσύ θύμα μιας αυθαιρεσίας, σε καμία περίπτωση όμως μην αυτοδικήσεις. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ορίζει την έναρξη μιας αναπτυξιακής πορείας στα εργασιακά αλλά και τα προσωπικά σου, που αν την πάρεις «ζεστά», θα φέρει επιτυχίες και διακρίσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει σε επαγρύπνηση, αφού πέρα από τις άμεσες διαφωνίες και τις επιθέσεις που θα δεχθείς, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και νομικά θέματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταραχτείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου κι αν έχεις παιδιά, καλό είναι να τα έχεις από… κοντά! Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει διευκολύνσεις στα εργασιακά σου κι εκείνο που προέχει σε ότι την… αφορά, είναι να ξεκουραστείς, αφήνοντας για αύριο ότι σε αγχώνει, ίσως μάλιστα να δεις και μια σημαντική βελτίωση σε θέματα υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, ταυτόχρονα όμως δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας «συνωμοσίας» σε βάρος σου κι ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ένδικα μέσα για να βρεις το δίκιο σου! Επιπλέον, να θυμάσαι πως είσαι επιρρεπής σε φλεγμονές ή μολύνσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο καθιστά πιο ευχάριστη την κοινωνική σου ζωή, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μια εκδήλωση, όπου όλοι/ες… φιλιούνται κι αγκαλιάζονται! Επιπλέον, μπορεί να χαρείς ή να ωφεληθείς μέσα από συλλογικές δράσεις αλλά και να πάρεις βοήθειες από φίλους/ες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα φέρνει εντάσεις με φίλους/ες και γνωστούς/ες, ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα νομικό μπλέξιμο ύστερα από αυθαιρεσίες που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης. Και με τέτοιο «πολεμικό» κλίμα γύρω σου, καταλαβαίνεις πως οι διπλωματικές αρετές σου καθίστανται… πολύτιμες, αφού μόνον μέσω αυτών θα αποφευχθούν τα χειρότερα! Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορείς να αναζητήσεις και υποστήριξη από κάποιον «ισχυρό», ενώ σε κάθε περίπτωση η φυσική σου παρουσία θα «μετρήσει» θετικά ως προς τις επιδιώξεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα… εξακολουθεί να σε θέλει σε θέση μάχης σε επαγγελματικά ή κοινωνικά ζητήματα, είτε για να διεκδικήσεις το δίκιο σου, είτε για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, υπάρχει ωστόσο και μια τάση αυτοδικίας που μπορεί να σε οδηγήσει σε μπελάδες! Επιπλέον, ενδέχεται να «τα σπάσεις» με ένα ισχυρό πρόσωπο, με αφορμή κι αιτία ένα οικονομικό ζήτημα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλεί να… ξεπορτίσεις, αφού δίνει στις εξόδους και τα ταξίδια σου μια πιο… απολαυστική διάσταση, ίσως μάλιστα να πας κάπου και να τα βρεις όλα πληρωμένα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα πρόσεξε τις κινήσεις σου, αλλά και το πώς φέρεσαι, αφού με τον Άρη στον Λέοντα δεν θέλει και πολύ για να εμπλακείς νομικά, ίσως μάλιστα να σε… γράψουν κι οι εφημερίδες! Επιπλέον, αν κάποιος φανατίζεται με κάποιο ζήτημα, μην προσπαθήσεις να τον πείσεις για το αντίθετο, θα σπαταλήσεις τζάμπα… φαιά ουσία! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο εξυπηρετεί άριστα τις οικονομικές υποθέσεις σου, που μπορεί να «τρέξουν» ευκολότερα από όσο υπολόγιζες κι αν έχεις εκκρεμότητες ή χρέη, όλα θα τακτοποιηθούν, ενώ δεν θα λείψουν και τα κεράσματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον κι είναι πιθανό να κερδίσεις αρκετά αξιοποιώντας μια έμπνευση της στιγμής. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις μέσω της νομικής οδού τα κεκτημένα δικαιώματά σου στην δουλειά σου, αφού κάποιος/α αυθαιρετεί σε βάρος σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη απέναντί σου βελτιώνει τις δημόσιες σχέσεις σου, τις οποίες –φυσικά- μπορείς να χρησιμοποιήσεις, ώστε κάθε «ενοχλητικός/ή» να καταλάβει πως μαζί σου δεν «παίζουν»! Επιπλέον ένας δικός σου άνθρωπος θα έχει «σουξέ»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει πιο διεκδικητικό/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να κερδίσεις «με το σπαθί σου» αυτά που επιδιώκεις, κάπου όμως υπάρχει πρόβλημα, αφού παρά τα συμφωνηθέντα, η «άλλη πλευρά» επιμένει να κάνει «τα δικά της», δρώντας ενίοτε έξω από κάθε έννοια fair play. Ίσως μάλιστα το μπλέξιμο να γίνει ακόμα χειρότερο με την ανάμιξη ατόμων που έρχονται «συστημένα» για να κάνουν σαματά. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο κάτι… καλό θα γίνει στην δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης στον Λέοντα προσδίδει έναν πιο δυναμικό τόνο στα εργασιακά σου, κάτι που εκτός από την εντατική προσήλωσή σου σε έναν σκοπό, παραπέμπει και σε εντάσεις με συναδέλφους ή/και… αφεντικά! Ίσως μάλιστα να «προσβληθεί» μια σύμβαση εργασίας, από πλευράς σου όμως μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά, αφού η κατάσταση μπορεί εύκολα να «ξεφύγει». Επιπλέον, η υγεία σου μπορεί να ταλαιπωρηθεί από κάτι περαστικό αλλά οξύ. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά φαίνεται πως «ψήνεται» μια διάκριση ή επιτυχία τους.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα πιο hot αξεσουάρ παραλίας ανάλογα με το ζώδιό σου

Τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Καρμική σχέση: Για ποιο ζώδιο αποτελείς τον τέλειο σύντροφο;

 

 

Σχετικά άρθρα