Όταν η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ είχε… γοητεύσει τον πρίγκιπα Κάρολο!

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ (Barbra Streisand) δεν αποφεύγει τις φήμες ότι είχε κάποτε σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο, διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός ταινιών ανέβηκε στη σκηνή του London’s Hyde Park και αστειεύτηκε για τις φήμες ότι κάποτε είχε ρομαντική σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο.

«Αν είχα παίξει καλά τα χαρτιά μου, θα μπορούσα να είμαι η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα», τόνισε αναφερόμενη στους τίτλους εφημερίδων τη δεκαετία του ‘70 που συνόδευαν φωτογραφίες της με τον πρίγκιπα Κάρολο, όπως «Η Μπάρμπαρα γοητεύει τον πρίγκιπα της, τον Κάρολο».

Η γνωριμία τους

Οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά το 1974 στα γυρίσματα της ταινίας «Funny Lady». Μετά από 20 χρόνια βρέθηκαν ξανά, όταν η Στράιζαντ εμφανίστηκε στο Wembley Arena σε εκδήλωση για τη στήριξη του ιδρύματος Prince’s Trust, που βοηθά ευάλωτους νέους να προχωρήσουν στη ζωή τους.

Αργότερα εκείνη τη χρονιά, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ είχαν σχέση, μετά τον χωρισμό του Κάρολου από την πριγκίπισσα Νταιάνα, το 1994.

Το μυστικό ραντεβού

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κρίστοφερ Άντερσεν στο βιβλίο του 2016 «Game of Crowns: Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne» ο πρίγκιπας Κάρολος και η Στράιζαντ είχαν μυστικό ραντεβού στο Bel Air Hotel, για το οποίο κανείς δεν γνώριζε.

Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν ήταν το μοναδικό μέλος της βασιλικής οικογένειας, στο οποίο αναφέρθηκε η Μπάρμπαρα Στράιζαντ στη διάρκεια της παράστασης.

Τραγούδησε για την Μέγκαν Μαρκλ, σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι αλλάζοντας στίχο του «When the Sun Comes Out»: «Όταν ο ήλιος άρχισε να λάμπει, σαν το δαχτυλίδι της Μέγκαν Μαρκλ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ ζητά συγγνώμη από τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον

Μάχη με τον καρκίνο δίνει η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ – Φόβος ότι θα χάσει τη φωνή της

 

 

Σχετικά άρθρα