3+ 1 καλοκαιρινά look ομορφιάς που λατρεύουν τα «it» κορίτσια!

Τα  «it» κορίτσια ξέρουν από… κανόνες ομορφιάς και στο Instagram τους φροντίζουν να ανεβάζουν εικόνες που μας εμπνέουν! Καλοκαίρι σημαίνει ξεκούραση αλλά και πιο χαλαρό στιλ, τόσο στο ντύσιμο όσο και στο μακιγιάζ! Επικρατεί το φυσικό μακιγιάζ που δεν απαιτεί πολύ κόπο ενώ τα μαλλιά μας μπορούν να είναι πιο ανέμελα, πιο κυματιστά ή πιασμένα πάνω λόγω ζέστης.

Δείτε παρακάτω μερικά looks που επιλέξαμε για σας από τα αγαπημένα μας  «it» κορίτσια

Ηλιοκαμμένες επιδερμίδες!

Αυτό το καλοκαίρι αφέσου στον ήλιο, με την απαραίτητη προστασία πάντα! Το μαύρισμα είναι πολύ σέξι, σε αλλάζει και σου φτιάχνει και τη διάθεση!

https://www.instagram.com/p/BzfqVNClI5C/?utm_source=ig_web_copy_link

Φυσικό μακιγιάζ με ροζ λεπτομέρειες

Επίλεξε φυσικό μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις και φρόντισε να βάλεις λίγο παραπάνω ροζ στα μάτια και στα μάγουλα! Το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει! Πάει και τέλεια σε μαυρισμένη επιδερμίδα!

https://www.instagram.com/p/BzlU03rJhiu/?utm_source=ig_web_copy_link

Χρωματιστή μάσκαρα!

Ένα από τα αγαπημένα μας trend! Συνδύασε χρωματιστή μάσκαρα με τα μάτια σου αλλά και με ένα τολμηρό look στα ρούχα! Είναι καλοκαίρι και όλα ή σχεδόν όλα επιτρέπονται!

https://www.instagram.com/p/BzQ3YfYgd_o/?utm_source=ig_web_copy_link

Κόκκινο κραγιόν!

Κλασικό και αγαπημένο για όλες τις εποχές το κόκκινο κραγιόν, ένας από τους… χρυσούς κανόνες ομορφιάς! Επίλεξε την απόχρωση που ταιριάζει στο πρόσωπό σου και το μαύρισμά σου και δεν χρειάζεσαι άλλο μακιγιάζ!

https://www.instagram.com/p/Bziurgiotoy/?utm_source=ig_web_copy_link

Σχετικά άρθρα