Ο David Bowie έγινε… Barbie!

Η κατασκευάστρια εταιρεία παιχνιδιών Mattel ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας κούκλας Μπάρμπι, η οποία θα είναι ο David Bowie ντυμένος με το κοστούμι του Ζίγκι Στάρνταστ.

Παρουσιάζοντας την νέα της κούκλα που θα κοστίζει 50 δολάρια η Mattel ανακοίνωσε ότι η εικόνα ενός αμφιφυλόφιλου αγγελιοφόρου από το διάστημα ενώνει δυο εμβληματικές εικόνες της ποπ κουλτούρας.

Η κούκλα θα ονομάζεται Lady Stardust, θα είναι συλλεκτική και τιμά την πολιτιστική κληρονομιά της μουσικής ιδιοφυίας που επαναπροσδιόρισε το ροκ εν ρολ.

https://www.instagram.com/p/BzyEt-Llwxw/?utm_source=ig_web_copy_link

Φοράει τις κόκκινες μπότες και μια ολόσωμη ριγέ φόρμα, έχει τα ίδια κόκκινα μαλλιά και μακιγιάζ με τον Ζίγκι αλλά η αλήθεια είναι ότι το κλασικό χαμόγελο της Μπάρμπι δεν θυμίζει το ύφος του Ζίγκι.

Ο Ζίγκι δεν είναι ο μοναδικός «επισκέπτης από το διάστημα» που τιμάται από την Mattel αυτήν την εβδομάδα. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία μιας μοναδικής κούκλας Μπάρμπι που τιμά την ιταλίδα αστροναύτη Σαμάνθα Κριστοφορέτι, της οποίας η 199ήμερη αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2014 ήταν η μεγαλύτερη μέχρι τότε που είχε πραγματοποιηθεί από μια γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/BzyyN_SHg1t/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

David Bowie: Μια μουσική παράσταση – αφιέρωμα στον θρύλο της ροκ

Η Vans τιμά την κληρονομιά του David Bowie!

10 κούκλες Barbie που δεν ήξερες ότι υπάρχουν!

H Barbie πάει κόντρα στα πρότυπα ομορφιάς – Ποζάρει στο εξώφυλλο του Time με καμπύλες [εικόνες]

 

Σχετικά άρθρα