Το στιλ της Κυριακής

Κυριακή σήμερα, εκπτώσεις, ανοιχτά μαγαζιά. Αν δεν έχετε φύγει και δεν έχετε αποφασίσει να πάτε καμιά θάλασσα, είναι ευκαιρία για βόλτες τόσο στην πόλη όσο και στα εμπορικά καταστήματα! Τι θα φορέσετε στις βόλτες σας! Το στιλ της Κυριακής, σικάτο και ανάλαφρο, ιδανικό για περπάτημα αλλά και για χαλάρωση!

Τι κομμάτι θα βρείτε στις επιλογές μας; Ένα φόρεμα ομορφαίνει πάντα μια καλοκαιρινή εμφάνιση και ταιριάζει πολύ στο κυριακάτικο mood. Το ίδιο και ένα καλό cropped παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο! Φυσικά, τα αξεσουάρ δίνουν άλλο στιλ σε ένα look.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές μας και εμπνευστείτε για τις δικές σας!

Ένα καλοκαιρινό μάξι φόρεμα

Συνδιάστε ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό φόρεμα με παγιέτες με φλατ σανδάλια αντί για τακούνια. Θα είστε πιο άνετα για να περπατήσετε μέσα στην πόλη αλλά μπορείτε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο στιλ και γι.α μια πιο επίσημη περίσταση, όπως πχ μια βάπτιση ή ένας απογευματινός γάμος
https://gr.pinterest.com/pin/305400418482191118/

Ένα minimal αλλά και σύγχρονο look

Πουκάμισο με ποδηλατικό σορτς; Κι όμως γίνεται! Αρκεί να… βαρύνεις το στιλ, δένοντας στη μέση σου το δερμάτινο πανωφόρι σου! Φαίνεται σαν φούστα!

 

https://gr.pinterest.com/pin/294634000598002868/

Cropped παντελόνι

Με ένα άσπρο cropped παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο θα δείχνεις υπέροχη όλες τις ώρες, ακόμα και στο βραδινό ποτάκι! Συνδύασέ το με ένα ωραίο πουκάμισο και στιλάτα αξεσουάρ!

https://gr.pinterest.com/pin/305400418482178263/

Τα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά!

Το έχουμε ξαναπεί! Σε μια εμφάνιση τα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να της δώσουν άλλο αέρα και άλλο στιλ! Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου αλλά και οι μεγάλοι κρίκοι στα αυτιά αλλάζουν μεμιάς ένα μονόχρωμο look!

https://gr.pinterest.com/pin/305400418482264093/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το στιλ του Σαββάτου

Μαρέβα, Μανωλίδου ή Μπαλατσινού: Ποια… κέρδισε στο στιλ στην ορκομωσία της Κυβέρνησης;

5+1 στιλιστικά λάθη που σε παχαίνουν!

5 στιλιστικά κόλπα για να… καμουφλάρεις τα «ψωμάκια» σου!

 

Σχετικά άρθρα