Γιατί η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου μήνυσε την Ελένη Ερήμου;

Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου, Κατερίνα, μήνυσε την Ελένη Ερήμου κατηγορώντας τη για τον θάνατο του πατέρα της.

Υποστηρίζει πως φέρει ευθύνες για τον θάνατο του πατέρα της τον περασμένο χειμώνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Γιατί τη μηνύει;

Φέρεται ότι προσφεύγει στα δικαστήρια και ζητάει να εξεταστούν στοιχεία που ίσως φωτίσουν κάποιες σκοτεινές πτυχές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Κατερίνα Γιαννακοπούλου υποστηρίζει ότι υπήρξε καθυστερημένη αντίδραση στο ισχαιμικό επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατο του πατέρα της.

Να σημειωθεί πως την ημέρα που υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρισκόταν στο σπίτι της ηθοποιού στην Εκάλη.

Η μήνυση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου

«Μηνύω την Ελένη Ερήμου διότι τέλεσε το αδίκημα της έκθεσης του πατέρα μου Αθανάσιου Γιαννακόπουλου σε κίνδυνο ζωής, κατ΄άρθρον 306 Π.Κ. άλλως, επικουρικά διότι παρέλειψε με πρόθεση να προσφέρει βοήθεια και έτσι να λυτρώσει από κίνδυνο ζωής, κατ’ άρθρον 307 Π.Κ…

Οι θεράποντες ιατροί μου κατέστησαν σαφές εξαρχής ότι υπήρξε μεγάλη χρονική καθυστέρηση ως προς την αντιμετώπιση του ισχαιμικού επεισοδίου εξαιτίας του ότι εκλήθη ασθενοφόρο δύο ώρες μετά την έναρξη αυτού, ενώ, αν είχε κληθεί αμέσως, τότε ο πατέρας μου θα είχε επιζήσει».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Αντίο» στον… Τυφώνα που σάρωνε τα πάντα στο διάβα του!

Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Σπαρτιάτης που κοίταξε στα μάτια τους «γίγαντες»-Η ΒΙΑΝΕΞ, η λατρεία για την οικογένεια και ο Παναθηναϊκός

Σία Κοσιώνη: Η πρώτη καλοκαιρινή φωτογραφία με παρέα – έκπληξη

Πρίγκιπας Νικόλαος: «Σύννεφα» και κρίση στον γάμο με την Τατιάνα;

Σχετικά άρθρα