Κραυγή αγωνίας για τον Γιώργο Μαρίνο: Η εξαφάνιση και ο ρόλος της Άννας Φόνσου

Άφαντος είναι ο Γιώργος Μαρίνος, με τα ίχνη του ηθοποιού να έχουν χαθεί εδώ και καιρό. Φίλοι και πρώην συνάδερφοι ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του.

Ανάμεσά τους και Άννα Φόνσου, η οποία παλιότερα τον είχε φιλοξενήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού». Μάλιστα, έστειλε επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

Ζητά να παρέμβει εισαγγελέας

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον», δήλωσε στην Espresso.

Και συνέχισε: «Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του».

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαρίνος όταν έφυγε από το «Σπίτι του Ηθοποιού», επέστρεψε στη Βάρκιζα σε ένα μέρος, όμως, που κανείς δεν γνωρίζει, το οποίο ανήκει σε έναν κύριο, ο οποίος έχει αναλάβει και τη φροντίδα του.

Ποιος απείλησε την Άννα Φόνσου;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτός ο κύριος φέρεται να είναι ο ίδιος άνθρωπος που απείλησε την Άννα Φόνσου λέγοντάς της «μην ασχοληθείτε ξανά με τον Γιώργο γιατί θα σας κόψω τα πόδια».

H Άννα Φόνσου τόνισε: «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω». Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ δήλωσε: «Μόνο με τη σύμφωνη γνώμη συγγενών πρώτου βαθμού μπορεί να γίνει μεσολάβηση εισαγγελέα».

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο 80χρονος Γιώργος Μαρίνος ζει απομονωμένος και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Δεν είναι σε θέση να θυμηθεί ούτε γνώριμα σε αυτόν πρόσωπα, ούτε τις επιτυχίες του παρελθόντος του.

Δείτε το βίντεο όταν η Άννα Φόνσου μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο:

https://www.youtube.com/watch?v=dw1qCNsN7qI

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος; Ο γάμος του, η ομοφυλοφιλία και το γηροκομείο

Γιώργος Μαρίνος: Εγκατέλειψε τον οίκο αποκατάστασης και εξαφανίστηκε

Ο Γιώργος Μαρίνος εξηγεί τον λόγο που πουλάει το σπίτι του

Σχετικά άρθρα