Μετά τον Κώστα Γαβρά, «πέθανε» τον Κάρολο Παπούλια

Ο Ιταλός δημοσιογράφος – φαρσέρ, Τομάσο Ντε Μπενεντέτιο, «πέθανε» τον Κάρολο Παπούλια, τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετά τον Κώστα Γαβρά.

Πρόκειται για μακάβριο αστείο που προκάλεσε σάλο από το απόγευμα της Τρίτης, μέσω Twitter. Αυτή τη φορά, την είδηση ότι… πέθανε ο Κάρολος Παπούλιας «ανακοίνωσε» ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου γνωστοποίησε ότι ο λογαριασμός στο Τwitter στο όνομά του είναι πλαστός.

Τα δύο τελευταία… θύματά του ήταν ο σκηνοθέτης, Κώστας Γαβράς και ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) Άλαν Γκρίνσπαν.

Ποιος είναι ο Τομάσο Ντε Μπενεντέτι;

Είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και δάσκαλος σε ένα σχολείο της Ρώμης και γεννήθηκε στην Ιταλία. Έχει γίνει διάσημος καθώς κατάφερε να ξεγελάσει μια σειρά από ιταλικές εφημερίδες ώστε να δημοσιεύσουν συνεντεύξεις με πρόσωπα διεθνούς φήμης, τις οποίες ποτέ δεν πήρε!

https://www.youtube.com/watch?v=UrqaJF0bNjc

 

Από το 2011, επιδίδεται στη δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών στο Twitter, «υποδυόμενος» προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς, δημοσιεύοντας ψευδείς ειδήσεις. Ανάμεσα στα… θύματά του ήταν ο Μπασάρ αλ Άσαντ, ο Μάριο Μόντι, ο Νικολά Σαρκοζί, ο Πάπας, ο Πέδρο Αλμοδοβάρ και ο Φιντέλ Κάστρο.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι είπε ο Παπούλιας στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας (βίντεο)

Στο νοσοκομείο ο Κάρολος Παπούλιας

Μέριλιν Μονρόε: Οι γυμνές φωτογραφίες πριν από τον θάνατό της

Σχετικά άρθρα