Μπερνάρ Αρνό: Ο μεγιστάνας που «απειλεί» τον Τζεφ Μπέζος και… έφαγε τον Μπιλ Γκέιτς!

Ο Γάλλος Μπερνάρ Αρνό, πρόεδρος του ομίλου ειδών πολυτελείας LVMH, έγινε ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος παγκοσμίως, ξεπερνώντας τον συνιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Όμως, παραμένει πίσω από έναν άλλο Αμερικανό, τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, σύμφωνα με μετρήσεις του περιοδικού Forbes και του πρακτορείου Bloomberg.

Δισεκατομμύρια στον λογαριασμό του!

Το Forbes, που δημοσιεύει στην ηλεκτρονική του έκδοση εκτιμήσεις σε πραγματικό χρόνο της περιουσίας των δισεκατομμυριούχων, αποτιμά την περιουσία του 70χρονου Μπερνάρ Αρνό στα 105,1 δισεκατομμύρια δολάρια έναντι 103,7 δισεκ. για τον Μπιλ Γκέιτς.

Ο ιδρυτής της Amazon παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος παγκοσμίως, με περιουσία που εκτιμάται στα 164,8 δισεκ. δολάρια.

Ο Μπιλ Γκέιτς χάνει ξανά

Επίσης, η κατάταξη του Bloomberg τοποθετεί τον Αρνό μπροστά από τον Γκέιτς. Ο τελευταίος χάνει για πρώτη φορά τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης αυτής, από τότε που καθιερώθηκε πριν από επτά χρόνια, όπως διευκρινίζει το πρακτορείο.

Είναι Γάλλος επιχειρησιακός μεγιστάνας, επενδυτής και συλλέκτης έργων τέχνης. Να σημειωθεί πως τον Απρίλιο του 2019 ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ευρώπη και ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το Αμερικανικό επιχειρησιακό περιοδικό Forbes, με καθαρή αξία 93,1 δισ. δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζεφ Μπέζος: Ο νέος φλογερός έρωτας του πλουσιότερου άνδρα στον κόσμο και το διαζύγιο που θα του κοστίσει ακριβά

Ριάνα: Η ποπ σταρ που δούλευε στον δρόμο και πλέον «μιλά» σε όλες τις γυναίκες – Ο ξυλοδαρμός από τον σύντροφό της και η σχέση της με δισεκατομμυριούχο Άραβα

Σχετικά άρθρα