Ορκωμοσία της Βουλής: Οι εντυπωσιακές κυρίες που ξεχώρισαν

Πολλές ήταν οι εντυπωσιακές κυρίες στην ορκωμοσία της νέας Βουλής που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 11:00 την Τετάρτη (17/7).

Οι περισσότεροι βουλευτές συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους και τα ρούχα που επέλεξαν να φορέσουν ήταν πιο προσεγμένα από τα καθημερινά τους.

https://www.instagram.com/p/B0A1EaiIuZO/

Λαμπερές και ευτυχισμένες

Πολλές ήταν οι κυρίες που ξεχώρισαν, είτε στη θέση της Βουλής είτε ως σύζυγοι βουλευτών. Όλες του είχαν προσέξει πώς να ντυθούν και τι αξεσουάρ να χρησιμοποιήσουν για να… απογειώσουν την εμφάνισή τους.

https://www.instagram.com/p/B0CMHppI7VW/

Ανάμεσά τους η Όλγα Κεφαλογιάννη ντυμένη με φόρεμα σε απόχρωση του ροζ, η Κατερίνα Μονογυιού με σιέλ ντε πιες με ανοιχτούς ώμους, η Νόνη Δούνια με ανοιχτόχρωμο κοστούμι και η Έφη Αχτσιόγλου με στενό μπλε μίντι φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/B0Bm_dKID9u/

Στα… λευκά επέλεξαν να ντυθούν η Θεοδώρα Τζάκρη, η Ραλλία Χρηστίδου και η Ελένη Καρβελά, σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ενώ με μαύρο κοστούμι και ψηλά μαύρα πέδιλα εμφανίστηκε η Έλενα Ράπτη.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ραλλία Χρηστίδου: Από το Fame Story υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Οι «πόρτες» που έκλεισαν από το ριάλιτι και η «ταμπέλα» που δεν φεύγει

Παντρεύτηκαν Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Ελένη Καρβέλα

Έφη Αχτσιόγλου: «Δεν θα είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής»

Σχετικά άρθρα