Μέγκαν Μαρκλ: «Έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο η Μπιγιονσέ;

Η «βασίλισσα της Αμερικής» Μπιγιονσέ σύναψε τις πρώτες διπλωματικές σχέσεις της με τη Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσεξ, το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πρεμιέρα της ταινίας «The Lion King», στο Λονδίνο.

Ήταν σίγουρα μια χαρούμενη στιγμή, αλλά μερίδα του Τύπου δεν θα μπορούσε να την αφήσει χωρίς να προσθέσει στοιχεία αντιπαράθεσης. Υπήρξε μια συζήτηση ότι η Μπιγιονσέ έσπασε αυτή την παλιά άμορφη έννοια που λέγεται «βασιλικό πρωτόκολλο» κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Entertainment Tonight, η βασιλική ασφάλεια περίμενε τη Μέγκαν και τον πρίγκιπα Χάρι να περπατήσουν στο (κίτρινο) χαλί τελευταίοι και μάλιστα έπρεπε να το καθαρίσουν.

https://www.instagram.com/p/B0F5f-0BndH/

Το… πρωτόκολλο Μπιγιονσέ

Φυσικά, όποιος είναι εξοικειωμένος με το… πρωτόκολλο Μπιγιονσέ γνωρίζει ότι συνήθως στη βασίλισσα της R&B και ποπ, αρέσει να είναι η τελευταία που βαδίζει στο χαλί και αυτό ακριβώς συνέβη το Σαββατοκύριακο. Την συνόδευσε ο σύζυγος, της ράπερ Jay-Z.

H πηγή του ET ανέφερε επίσης ότι η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z επισκίασαν εντελώς το βασιλικό ζευγάρι. Τουλάχιστον όπως προέκυψε από τη μέτρηση του ενθουσιασμού του πλήθους. Αυτό, όμως, δεν… πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Η Μπιγιονσέ πρωταγωνιστεί στην ταινία και σε αντίθεση με τη Δούκισσα του Σάσεξ δεν βρίσκεται συχνά στο Λονδίνο.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Μέγκαν Μαρκλ «κολλητή» με την Κέιτ Μίντλετον στο Wimbledon (ΦΩΤΟΣ)

Μέγκαν Μάρκλ: Η εμφάνιση… έκπληξη δύο μήνες μετά τη γέννηση του Άρτσι

Πολυδάπανη η Μέγκαν Μαρκλ: Έχει χαλάσει 670.000 ευρώ σε κοσμήματα!

Ο Πρίγκιπας Χάρι τη… λέει στη Μέγκαν Μαρκλ και γίνεται viral (BINTEO)!

Σχετικά άρθρα