Λίνα Δρούγκα: Η live αντίδρασή της όταν γινόταν σεισμός την ώρα του δελτίου

Ισχυρός σεισμός της τάξεως των 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ «κούνησε» την Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7), λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι.

Την ώρα της σεισμικής δόνησης, η Λίνα Δρούγκα βρισκόταν στο στούντιο του Open και μετέδιδε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

«Γίνεται σεισμός, διαρκεί αρκετά. Ελπίζουμε να μην έχουμε απώλειες και να μην υπάρχουν ζημιές. Θα τα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να πάμε όλα καλά».

Προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμη

Αυτό σχολίασε προσπαθώντας να παραμείνει ψύχραιμη, την ώρα που πραγματοποιούσε ζωντανή σύνδεση με συνάδερφο δημοσιογράφο.

«Θα επικοινωνήσουμε με το Αστεροσκοπείο και σε λίγη ώρα θα έχουμε νεότερα για το πόσο παρακολουθούμε όλα αυτά», είπε μεταξύ άλλων.

«Ελπίζουμε να ήταν ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά», συνέχισε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σάρα Καρμπονέρο: Η «καυτή» Ισπανίδα δημοσιογράφος που μαγεύει στα γήπεδα αλλά τη… χαίρεται μόνο ο Ίκερ Κασίγιας – Η καριέρα που… άφησε, το φιλί όλο πάθος και η μάχη με τον καρκίνο

Λάιρα ΜακΚί: Η νεκρή δημοσιογράφος και οι συλλήψεις

Σαλομέ Ζουραμπισβίλι: Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Γεωργίας- Η ζωή στη Γαλλία, η επίσκεψη στη χώρα καταγωγής της στα 34 και η όμορφη, δημοσιογράφος κόρη της

Σχετικά άρθρα