Γιώργος Μαρίνος: Ο άνθρωπος που τον φροντίζει… σπάει τη σιωπή του

Ο άνθρωπος που τον φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο, «σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά και αναφέρεται σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον άλλοτε σταρ της πίστας απομονωμένο.

Ανάμεσά τους και η Άννα Φόνσου. «Δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω».

«Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μια τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει… νούμερο», δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr και τη Δέσποινα Μαλέλη ο άνθρωπος που τον φροντίζει, θέλοντας παράλληλα να κρατήσει την ανωνυμία του.

Από πού γνωρίζονται οι δύο άνδρες;

Όλα αυτά έρχονται ως απάντηση στην Άννα Φόνσου μετά την επιστολή που έστειλε στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, δηλώνοντας ανησυχία για την κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου.

Από την άλλη, η Άννα Φόνσου τόνισε πως «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέρφους του». Πάντως, ο εν λόγω άνθρωπος δεν μένει στο ίδιο σπίτι με τον ηθοποιό, αλλά τον φροντίζει καθημερινά, γιατί μένουν στην ίδια γειτονιά.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κραυγή αγωνίας για τον Γιώργο Μαρίνο: Η εξαφάνιση και ο ρόλος της Άννας Φόνσου

Πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος; Ο γάμος του, η ομοφυλοφιλία και το γηροκομείο

Γιώργος Μαρίνος: Εγκατέλειψε τον οίκο αποκατάστασης και εξαφανίστηκε

Ο Γιώργος Μαρίνος εξηγεί τον λόγο που πουλάει το σπίτι του

Σχετικά άρθρα