Κόνι και Ζώζα Μεταξά: Μαμά και κόρη ποζάρουν με σέξι μαγιό

Την Κόνι Μεταξά και τη μητέρα της, Ζώζα, λατρεύει ο φωτογραφικός φακός. Αλλά και οι ίδιες φροντίζουν να απολαμβάνουν οτιδήποτε κάνουν.

Η όμορφη κόρη του Λευτέρη Πανταζή, δημοσιεύσει καθημερινά-σχεδόν- στον προσωπικό λογαριασμό της στο δημοφιλές Instagram.

Όπλο… της το σεξαπίλ που διαθέτει

Άλλοτε καλλιτεχνικές, άλλοτε προκλητικές, άλλοτε σέξι. Εξάλλου, το «έχει» με τις πόζες και το επιβεβαιώνει και η απήχηση της. Κάθε φορά τα likes και τα σχόλια πέφτουν «βροχή» για χάρη της.

Με… όπλο της το σέξι μαγιό της και το σεξαπίλ της, αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με την τελευταία, αποκαλυπτική ανάρτηση που έκανε.

https://www.instagram.com/p/B0GP9xEIwid/

Εντυπωσιακή και η Ζώζα Μεταξά

Το ίδιο έγινε και με τη Ζώζα Μεταξά. Αν και δεν κάνει διακοπές φέτος το καλοκαίρι, προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για μερικές βουτιές.

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται και φέτος στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, καθώς συμμετέχει στην παράσταση «Ζητείται Σεφ της Κωμωδίας».

https://www.instagram.com/p/B0D5GV3I31A/?utm_source=ig_embed

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κόνι Μεταξά: Ο απίστευτος λόγος που… έφαγε report στο Instagram

«Είναι χυδαίοι»: Με ποιους τα βάζει η Κόνι Μεταξά;

Κόνι Μεταξά: «Στα 13 μου έτρωγα ένα καλαμπόκι την εβδομάδα»!

Οικογένεια Μεταξά: Οι εμπνευστές του ποτού που καταναλώθηκε πρώτο στο διάστημα! – Οι διαμάχες 40 χρόνων, ο Φιντέλ και η σχέση τους με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου

Σχετικά άρθρα