Ραλλία Χρηστίδου: Και μετά τη Βουλή, τι γίνεται με το τραγούδι;

Η Ραλλία Χρηστίδου είναι μια από τους διάσημους που κατάφερε να μπει στην Βουλή και παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως πρόκειται να εγκαταλείψει προσωρινά το τραγούδι, ώστε να αφοσιωθεί στην πολιτική. «Οι εποχές έχουν αλλάξει. Δεν συγκρίνονται τα προγράμματα τηλεόρασης προ δεκαπενταετίας με τα σημερινά. Τότε η εποχή ήταν πιο ρομαντική. Τώρα τις περισσότερες φορές επικρατεί κυνισμός».

«Τα πάντα βέβαια εξαρτώνται από το τι θέλεις και πώς το θέλεις να το κάνεις στη ζωή σου, οτιδήποτε είναι αυτό. Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ κάτι μόνο και μόνο για να είμαι στην επικαιρότητα ή για να κερδίσω αναγνωρισιμότητα. Δεν διαθέτω αυτού του είδους ναρκισσισμό. Ποτέ μου δεν το είχα», συνέχισε.

Υπάρχει… χώρος για το τραγούδι;

Όσο για την πορεία της ως τραγουδίστρια, σχολίασε το εξής: «Ποτέ μου δεν έκανα τίποτα με όρους καριέρας. Το ερώτημα λοιπόν, που τίθεται δεν είναι τι θα κάνω με την πολιτική και κατά πόσο σκοπεύω να αφοσιωθώ σε αυτήν».

«Δεδομένου ότι η πολιτική είναι ένα πεδίο που χαρακτηρίζεται από την ευθύνη και την προσφορά, θεωρώ πως δεν έχω πολλά περιθώρια επιλογής και θα αφοσιωθώ σε αυτήν».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ορκωμοσία της Βουλής: Οι εντυπωσιακές κυρίες που ξεχώρισαν

Εκλογές 2019: Ποιοι διάσημοι μπήκαν στη Βουλή;

Οι «διάσημοι» έχασαν στις Ευρωεκλογές! Ποιοι δεν τα κατάφεραν;

Σχετικά άρθρα