Θρίλερ με τη δολοφονία ζευγαριού: Το έγκλημα – μυστήριο

Κορυφώνεται το… θρίλερ στον Καναδά με τα δύο θύματα των «ύποπτων» δολοφονιών που σημειώθηκαν στα δυτικά της χώρας.

Το ένα από τα δύο θύματα είναι ο γιος ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου των αστυνομικών αρχών της Αυστραλίας, όπως έγινε γνωστό από την ομοσπονδιακή αστυνομία του Καναδά.

Τα πτώματα βρέθηκαν στην άκρη ενός δρόμου

Τα πτώματα του Λούκας Ρόμπερτσον Φάουλερ, 23 ετών, και της Σάινα Νοέλ Ντιζ, Αμερικανίδας από τη Βόρεια Καρολίνα, 24 ετών, βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα στην άκρη ενός δρόμου στην επαρχίας της Βρετανικής Κολομβίας.

Κοντά στο σημείο εντοπίστηκε ένα μπλε φορτηγάκι, με πινακίδες της γειτονικής επαρχίας της Αλμπέρτα. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία δεν είναι θέση να επιβεβαιώσει αν το όχημα ανήκε στο ζευγάρι.

Σοκ για τις οικογένειες των δύο θυμάτων

Ο Φάουλερ ήταν εγκατεστημένος στη Βρετανική Κολομβία και το ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι στην επαρχία αυτήν. Το αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι ABC μετέδωσε ότι ο 23χρονος ήταν γιος του Στίβεν Φάουλερ, του αστυνομικού επιθεωρητή της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Οι οικογένειες και των δύο θυμάτων είναι καθ’ οδόν για τον Καναδά, με την ομοσπονδιακή αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για αυτό το «ύποπτο» έγκλημα. Πάντως, οι Αρχές δεν γνωρίζουν ακόμα τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο των δύο νέων.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δολοφονία βιολόγου: Οι τελευταίες στιγμές της Σούζαν Ίτον πριν πεθάνει και το… λάθος που τον πρόδωσε – Γιατί ο δράστης πήγε στο νεκροταφείο μετά το φρικτό έγκλημα; 

Απολογία Ρουπακιά: Προκλητικός για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Σχετικά άρθρα