Ποια φούστα να επιλέξω ανάλογα με την περίσταση για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μου;

Η φούστα είναι το ρούχο που βολεύει πολύ για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Ανάλογα με την περίσταση μπορείτε να φορέσετε φούστες διαφορετικού μήκους, χρωμάτων και σχεδίων! Για να τελειοποιήσετε το στιλ σας πρέπει να ξέρετε να τις συνδυάσετε με τα κατάλληλα τοπ, ώστε να εντυπωσιάσετε σε κάθε εμφάνισή σας!

Δείτε παρακάτω κάποιους πιθανούς συνδυασμούς!

Σατέν φούστα

Η σατέν φούστα είναι πολύ της μόδας το καλοκαίρι και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, αρκεί να τη συνδυάσεις με το κατάλληλο τοπ! Για ένα πιο ανάλαφρο καθημερινό στιλ, επίλεξε απλό λευκό T-shirt και αθλητικά παπούτσια!

https://www.instagram.com/p/BzVz_dhipPC/

Εμπριμέ μίνι φούστα

Πώς να φορέσετε μια ιδιαίτερη εμπριμέ μίνι φούστα; Με ένα λευκό τοπ που να ταιριάζει με το στιλ της φούστας. Το στιλ απογειώνεται με ένα ζευγάρι πλαστικά διάφανα  πέδιλα αλλά και έντονα σκουλαρίκια με χρώμα.

https://www.instagram.com/p/ByugutogUbE/

Εμπριμέ μίντι φούστα

Η μίντι φούστα είναι ένα κομμάτι για όλες τις περιστάσεις! Αν θέλετε να πάτε για καφέ, για ψώνια ή για ποτάκι, μπορείτε να τη φορέσετε με ένα τοπ με στάμπα και λευκά αθλητικά.

https://www.instagram.com/p/Bz0K_wWgAEP/

 

 

Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε πως όλοι οι συνδιασμοί φούστας και τοπ είναι σύγχρονοι και στιλάτοι, αλλά πολλές λεπτομέρειες αλλάζουν στη μόδα κάθε σεζόν και για να διατηρείτε το στιλ σας επίκαιρο πρέπει να ενημερώνεστε. Ανακαλύψτε παρακάτω 3+1 συνδιασμούς τοπ με φούστα που θα εντυπωσιάσουν με τον πιο απλό τρόπο!

Σχετικά άρθρα