Διακοπές: Τέλεια καλοκαιρινά χτενίσματα μόνο με ένα μαντήλι!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εάν είστε ήδη διακοπές σίγουρα ψάχνετε ιδέες για καλοκαιρινά χτενίσματα για να δείχνετε περιποιημένη στην παραλία, ακόμα και όταν είναι βρεγμένα τα μαλλιά σας!
Πώς θα τα καταφέρετε; Το θαλασσινό νερό βοηθάει στο χαλαρό χτένισμα! Το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από ένα μαντήλι σε διάφορα χρώματα που μπορεί να χρησιμεύσει ως κοκαλάκι για κότσους, αλογοουρές αλλά και για μισά μαλλιά πάνω μισά κάτω.

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας και πάρτε ιδέες για δικά σας χτενίσματα!

Ψηλός Κότσος

Ιδανικό χτένισμα για παραλία για εσάς που δεν θέλετε να βρέξετε μαλλιά σας! Μπορείτε να τα πιάσετε σε έναν ψηλό κότσο και να τα στερεώσετε είτε με ένα κοκαλάκι είτε με ένα μαντήλι για περισσότερο στιλ!

https://gr.pinterest.com/pin/290130400993000038/

Χαλαρή αλογοουρά

Από τα πιο… κλασικά και εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα. Ένα χτένισμα και για βόλτα και για παραλία, που μπορείτε να κάνετε όταν ζεσταίνεστε! Αντί για κότσο κάντε κάτι ενδιάμεσο σε κότσο και αλογοουρά, ουσιαστικά όπως σας βγει! Μπορείτε να αφήσετε και κάποιες τούφες να περισσεύουν για να δείχνει πιο ατημέλητο!
https://gr.pinterest.com/pin/864339353457572658/

Μισά πάνω μισά κάτω

Αν δεν ζεσταίνεστε αλλά και δεν θέλετε γενικώς να πιάσετε τα μαλλιά σας πάνω, μπορείτε να μαζέψετε τα μισά είτε με ένα μαντήλι είτε με ένα  scruchie!

https://gr.pinterest.com/pin/332703491222992840/

Κλασικός κότσος

Ένας όμορφος περιποιημένος κότσος ταιριάζει πολύ για καλοκαιρινό χτένισμα για καφέ, για ποτό ή για βόλτα! Το μαντήλι του δίνει μια φρεσκάδα που… μυρίζει καλοκαίρι!

https://gr.pinterest.com/pin/44402746313700055/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

3 stylish καλοκαιρινά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Ζέστη στην πόλη; Αυτά είναι τα ιδανικά καλοκαιρινά χτενίσματα!

Καλοκαιρινή διατροφή: Τι πρέπει να τρώμε όταν κάνει πολλή ζέστη

 

Σχετικά άρθρα