provlepseis-30-01

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου

Πώς θα κυλήσει αστρολογικά η μέρα σας; Τι λένε οι… πλανητικές κινήσεις για το δικό σας ζώδιο σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου; Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω!

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε χρίζει το πρόσωπο της ημέρας κι όσο πιθανό είναι να διακριθείς μέσα από την επιτυχημένη ανταπόκρισή σου σε προκλήσεις, άλλο τόσο είναι να βρεθείς σε δύσκολη θέση «κυνηγημένος/η» από αρνητικές συγκυρίες. Βγάλε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σου, ξέροντας πως από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά και βέβαια μην νομίσεις ότι θα την… γλιτώσεις κρυπτόμενος/η! Μάλιστα με το τρίγωνο Άρη-Δία έχεις πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις εκεί που δεν τολμά κανείς, πρόσεξε ωστόσο αφού μια παρεξήγηση «για ψύλλου πήδημα» μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να «σπάσεις αβγά» και να πάρεις τις αποφάσεις σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ αν ψάχνεις για κατοικία ή κάποιο «στέκι» θα βρεις αυτό που ζητάς ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής! Ίσως πάλι να προβείς σε εργασίες και μαστορέματα στον χώρο σου, πρόσεξε όμως μην «την πατήσεις» με εύφλεκτα υλικά. Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία και να ξεκουραστείς, αποφεύγοντας να ξανοιχτείς σε δουλειές, που δεν επείγουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις «εδώ και τώρα» αλλά και να διαδώσεις τις ιδέες ή το έργο σου. Ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα έκτακτο ταξίδι, προκειμένου να παρέμβεις άμεσα ή να πείσεις κάποιον/α διά ζώσης! Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, με μοναδικό «μείον» της την ενδεχόμενη συναναστροφή σου με άτομα που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να επιδείξουν πέραν του… εγώ τους κι εδώ είναι που χρειάζεται ένα «φιλτράρισμα» στις γνωριμίες σου, ώστε να μην χάνεις τον χρόνο σου με αψιμαχίες που δεν οδηγούν πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τρίγωνο Άρη-Δία «τρώγεσαι» για να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, είτε για σένα, είτε για έναν δικό σου άνθρωπο, προσπάθησε ωστόσο να… συγκρατηθείς αφού δεν θέλει και πολύ για να μείνεις «πανί με πανί»! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να λάβεις κι εσύ τα «δωράκια» σου. Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας που αρχικά ίσως και να σου φανούν «αχώνευτα» ή εγωιστικά, στην συνέχεια όμως θα καταλάβεις πως ο καθένας έχει τον… τρόπο του και όταν πρόκειται για δουλειά, μπροστά στην αποτελεσματικότητα, οι συμπάθειες έρχονται δεύτερες.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Άρη-Δία σε κάνει αρκετά δραστήριο/α και πιο αποφασιστικό/η, κάτι που σίγουρα θα συμβάλλει θετικά τόσο στις προσωπικές, όσο και στις κοινωνικές επιδιώξεις σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις μια «επιχείρηση σκούπα», καλό είναι ωστόσο να μην κάνεις… τσαπατσουλιές, αφού μπορεί να ανάψεις μεγάλες φωτιές, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις,, ίσως όμως να σου δώσει και το έναυσμα για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε ποικίλα ζητήματα. Ότι είναι να κάνεις πάντως, κάνε το άμεσα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τρίγωνο Άρη-Δία τίποτε δεν μπορεί να μείνει κρυφό, είτε πρόκειται για ενέργειες των άλλων, είτε για δικές σου. πρόσεξε λοιπόν μήπως πάνω στην φούρια σου αποκαλύψεις πράγματα που δεν θα έπρεπε, υποπίπτοντας σε… γκάφα! Κατά τα άλλα η μέρα προσφέρεται για να «κάψεις» γρήγορα λίπος! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει τις πιο άμεσες ανάγκες και επιθυμίες σου, με συνέπεια να δημιουργηθεί «τρύπα» ο προϋπολογισμός σου αλλά αν αυτό σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα, τότε… χαλάλι σου! Εξ άλλου, το κενό μπορεί να καλυφθεί γρήγορα από άλλες πηγές.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Δία θα σε βοηθήσει να καταλάβεις περισσότερα γύρω από τις φιλίες σου και κυρίως το ποιες μπορούν να «σταθούν» σε συνθήκες «μάχης» και ποιες όχι. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις «αγωνιστικά» σε μια συλλογική προσπάθεια, με το αποτέλεσμα να είναι νικηφόρο. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου φέρνει μια αστάθεια κι αβεβαιότητα σε σχέση τόσο με τις δικές σου επιθυμίες, όσο και με εκείνες των άλλων. Ενδέχεται μάλιστα να εκνευριστείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας και να λάβουν χώρα «αψιμαχίες», που θα σε αποσυντονίσουν αλλά… τέλος καλό, όλα καλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Δία σε κάνει πιο δυναμικό/η και αποφασιστικό/η, με κέρδος την νικηφόρα διεκπεραίωση υποθέσεων που «σέρνονταν» ή μέχρι πρότινος σου φαίνοντας «βουνό», δεν αποκλείεται όμως να ξεσπάσει και μια μίνι αψιμαχία με αντιφρονούντες ή κάποιους/ες που σου μπαίνουν εμπόδιο. Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό φέρνει εργασίες που δεν είναι «πρώτης γραμμής» αλλά που αν δεν γίνουν δεν θα νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Σε αυτές, πέρα από τα καθαρά εργασιακά και τα οικοκυρικά, περιλαμβάνεται και οτιδήποτε έχει να κάνει με την φροντίδα ζώων και φυτών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Άρη-Δία σε κάνει πιο δυναμικό/η και αποφασιστικό/η, με κέρδος την νικηφόρα διεκπεραίωση υποθέσεων που «σέρνονταν» ή μέχρι πρότινος σου φαίνοντας «βουνό», δεν αποκλείεται όμως να ξεσπάσει και μια μίνι αψιμαχία με αντιφρονούντες ή κάποιους/ες που σου μπαίνουν εμπόδιο. Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό φέρνει εργασίες που δεν είναι «πρώτης γραμμής» αλλά που αν δεν γίνουν δεν θα νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Σε αυτές, πέρα από τα καθαρά εργασιακά και τα οικοκυρικά, περιλαμβάνεται και οτιδήποτε έχει να κάνει με την φροντίδα ζώων και φυτών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Άρη-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου κι όχι μόνον άμεσα στις επενδύσεις ή τις διεκδικήσεις σου αλλά και έμμεσα, αφού μια ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση θα σε απαλλάξει από άγχη και θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να… επιβάλλεις την τάξη στον χώρο σου, με τα ενδεχόμενα «έκτροπα» να σχετίζονται είτε με «φασαριόζικες επισκέψεις» ή αυθαιρεσίες οικείων σου, είτε με ζημιές και σπασίματα. Ενδέχεται πάλι να μετακομίσεις εσύ κάπου αλλού, όπου κι αν βρεθείς όμως θα σε «κυνηγούν» οι εντάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Δία σε κάνει πιο τολμηρό/η, με τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι ενίοτε «σούπερ»»! Επιπλέον υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πετύχεις κάτι μεγάλο και σπουδαίο μέσα από μια συνεργασία-συμφωνία. Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προσδίδοντας έναν αρκετά ζωηρό χαρακτήρα στην καθημερινότητά σου και ικανοποιώντας πλήρως την περιέργειά σου για σοβαρά και… όχι ζητήματα! Αν βέβαια θεωρείς πως έχεις κάποιο έλλειμμα στις γνώσεις σου δεν έχεις παρά να καλύψεις το κενό.

ΙΧΘΥΣ

Το τρίγωνο Άρη-Δία δρομολογεί εξελίξεις και αποφάσεις στα εργασιακά σου, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο σχετικής αδράνειας, ενώ η στήριξη ενός ισχυρού προσώπου μπορεί να «απογειώσει» τις προοπτικές σου. Επιπλέον, η μέρα προσφέρεται για να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας ή διατροφής που τυχόν σε απασχολούν. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό η καταναλωτική συμπεριφορά σου γίνεται πιο ενστικτώδης, με συνέπεια να ξοδευτείς υπέρ το δέον, από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ πιθανό να αποκομίσεις κι ένα αξιοσημείωτο κέρδος, ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια σε περίπτωση σεισμού;

Με ποια ζώδια θα περάσεις τις χειρότερες διακοπές σου;

Ζώδια και έρωτας: Ποια είναι πιστά και ποια άπιστα;

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X