Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου

Πώς θα επηρεάσουν οι κινήσεις των πλανητών το ζώδιό σου σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου; Διάβασε παρακάτω τα πλανητικά φαινόμενα και δες πώς θα κυλήσει αστρολογικά η μέρα σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει την ευκαιρία να πεις και να κάνεις πολλά, ίσως μάλιστα να επεκτείνεις την δράση σου και στο εξωτερικό ή να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει… μπόλικες συναισθηματικές εντάσεις, βάζοντας σε πρώτο πλάνο ζήλειες και ανταγωνισμούς. Κινδυνεύεις λοιπόν να άγεσαι και να φέρεσαι από τα «καμώματα» κάποιων, που ποντάρουν είτε στο φιλότιμο είτε στα… νεύρα σου, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να βάλεις στην άκρη τα πάθη σου αλλά και να λειτουργήσεις «πυροσβεστικά», όπου ξεσπάσουν «ταραχές»!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τις αγορές και τα οικονομικά-επενδυτικά ανοίγματα, ίσως μάλιστα να βρεις ορθάνοικτες κάποιες «πόρτες», που μέχρι χθες παρέμεναν κλειστές για σένα. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε θέλει πιο αποφασιστικό/η αλλά και συνετό/η σε οικογενειακά θέματα, αφού αν αφήσεις τους εγωισμούς και τις αντιζηλίες να επικρατήσουν, ουδείς θα ωφεληθεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, κάτι που θα σε αναστατώσει προσωρινά αλλά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα σε ανταμείψουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Δία απέναντί σου οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γίνονται πιο πολύ του… γούστου σου, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τα μέσα για να σε διευκολύνουν! Επιπλέον μπορεί να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα, η καθημερινότητά σου αποκτά έντονους ρυθμούς φαίνεται όμως πως κάποιος/α αποφασίζει για σένα χωρίς εσένα, προκαλώντας την αντίδραση σου. Ωστόσο, το ότι κάποιος/α αυθαιρετεί απέναντί σου δεν πρέπει να σε παρασύρει να πράξεις το ίδιο, αφού όχι μόνον δεν θα βρεις το δίκιο σου αλλά θα δώσεις λαβή για σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να βελτιώσεις την θέση σου στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από κάποιες «καραμπόλες» αλλά και μια δική σου «τολμηρή» διεκδίκηση. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα οικονομικά σου αλλά και με «αρπακτικά» που καιροφυλακτούν να σου κάνουν την ζημιά. Από την άλλη πλευρά όμως, σε βοηθά να καλύψεις γρήγορα το πλάνο σου, ενώ μπορεί να προβείς σε μια επιτυχημένη επενδυτική κίνηση υψηλού ρίσκου ή σε ένα «πακέτο» αγορών.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να δράσεις για να ξεμπλοκάρεις διαδικασίες και να πας μπροστά, ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια μεγάλη επίδοση. Επιπλέον, σε αυτήν σου την προσπάθεια, πέρα από τους ανταγωνιστές που θα «κατατροπώσεις», θα τύχεις και μιας ένθερμης συμπαράστασης από άτομα, που σε θαυμάζουν κι έχουν για σένα και… άλλου είδους βλέψεις, δεν αποκλείεται λοιπόν μια «νίκη», να σου φέρει και… ερωτικά «λάφυρα»! Έτσι κι αλλιώς, ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο ευνοεί την «ντόλτσε βίτα» αλλά σίγουρα έχει κι άλλα να σου δώσει σε χαρές και ικανοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου είναι το φανερό σου καλό «χαρτί» και σου φέρνει περισσότερες ανέσεις αλλά και ευχάριστες επισκέψεις στο σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα λειτουργεί ως «κρυφός άσσος στο μανίκι σου» και είναι πιθανό να ευνοηθείς παρασκηνιακά. Ίσως μάλιστα να ξεσκεπάσεις μια υπόθεση που θα κάνει μεγάλο πάταγο! Σε κάθε περίπτωση πάντως έχε τον νου σου και στην υγεία σου, αφού «απειλείται» από περαστικά μεν αλλά έντονα συμπτώματα, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης..

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου φέρνει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην ζωή σου και δεν αποκλείεται να «ξεσκάσεις» εκδρομικά ή να εξέλθεις με καλή παρέα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα δείχνεις πρόθυμος/η να πάρεις στις πλάτες σου μια συλλογική προσπάθεια, η οποία όμως διέπεται από αντιπαραθέσεις και η διατήρηση των ισορροπιών μόνον εύκολη υπόθεση δεν είναι! Επιπλέον, κάποιες ζήλειες και παρεξηγήσεις θα σε αποσπάσουν από τις προτεραιότητες σου, εκτός πια κι αν το κύριο μέλημά σου είναι η κατάκτηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου κι αν «ξανοιχτείς», τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν, είτε πρόκειται για μια επενδυτική κίνηση, είτε για την διεκδίκηση όσων σου αναλογούν. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Λέοντα να σε «τσιγκλάει», κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, αφού αν μπλεχτείς ή σε μπλέξουν με άλλους/ες, το πιθανότερο είναι ότι θα εκνευριστείς ή θα τσακωθείς, χαλώντας πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δεν θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνει να μην ανέχεσαι περιορισμούς που μέχρι πρότινος θεωρούσες «φυσιολογικούς», αυτό όμως μόνο… κακό δεν είναι, αφού έχεις όλα τα περιθώρια για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα ταράζει την καθημερινότητα σου με ποικίλα περιστατικά μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνον με… υπομονή και είτε πρόκειται για παρενοχλήσεις είτε για αυθαιρεσίες σε βάρος σου, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με τις αντιπαραθέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να πετύχεις πολλά λειτουργώντας υπό πίεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεταξύ άλλων, ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου προσδίδει μια «άπλα» ή άνεση στις δουλειές σου, ενώ είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό. Επιπλέον, ευνοείσαι από παρασκηνιακές ενέργειες, ενώ ένα θέμα υγείας βρίσκεται κοντά στην λύση του. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα δημιουργεί μια καταναλωτική «έξαψη» αλλά και εκατέρωθεν διεκδικήσεις στα οικονομικά σου, με τα έντονα σκαμπανεβάσματα να δείχνουν αναπόφευκτα. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις κάποιον χρηματοδότη ή να κερδίσεις αρκετά ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να σε κάνει περισσότερο θερμό και εκδηλωτικό/η στις ενέργειές σου, κάτι που μπορεί να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές συνέπειες. Γιατί από την μια πλευρά θα πετύχεις άμεσα και γρήγορα κάποιους από τους στόχους σου, από την άλλη όμως δεν θα αποφύγεις και τις «αψιμαχίες» κι όχι απαραίτητα για σημαντικά ζητήματα. Επιπλέον, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου τίθενται σε κατάσταση… συναγερμού! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου φέρνει ικανοποιήσεις και βοήθειες από φίλους/ες, παρέες ή από έναν συλλογικό φορέα..

ΙΧΘΥΣ

Ο Δίας στον 10ο ηλιακό οίκο σου, είναι «λίρα εκατό» για τις κεντρικές επιδιώξεις σου, αφού θα προοδεύσεις ανεξάρτητα με το αν έχεις πραγματικά τα προσόντα ή όχι (τύχη το λένε αυτό…). Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Λέοντα να επιταχύνει τους ρυθμούς στην εργασία σου, καλείσαι να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή. Ωστόσο μέσα στις εντατικές ενασχολήσεις σου, καλό είναι να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για ξεκούραση, αφού κινδυνεύεις από μια αδιαθεσία που μπορεί να είναι προϊόν υπερκόπωσης ή κακής διαχείρισης της ενέργειας σου.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα 6 πιο δυναμικά ζώδια που δεν καταλαβαίνουν από δυσκολίες

Ζώδια και διακοπές: Ποιο είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις;

Ζώδια και χαρακτήρας: Ισχύουν όσα ακούγονται για τους Λέοντες;

 

Σχετικά άρθρα