Εσείς θα τολμήσετε αυτά τα look στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις;

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με τη χαλάρωση αλλά και τις πιο τολμηρές εμφανίσεις τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ! Το χρώμα είναι κάτι που μπορείτε να τολμήσετε κάθε καλοκαίρι, ειδικά αν το φοβάστε τον χειμώνα! Αν σας αρέσουν τα χρώματα βέβαια, μπορείτε να… εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τα trends ομορφιάς και να… καταπλήξετε τα πλήθη!
Επιλέξαμε για σας τα πιο… εκκεντρικά trends ομορφιάς που είδαμε στα πιο στιλάτα κορίτσια που ακολουθούμε στο Instagram.

Εσείς θα τολμήσετε τα παρακάτω μακιγιάζ;

Νέον σκιές

Οι νέον σκιές είναι της μόδας αυτό το καλοκαίρι. Είναι έντονες και λάμπουν! Μπορείτε να τις φορέσετε είτε σε μικρές… πινελιές είτε -αν τολμάτε- σε όλο σας το μάτι! Φυσικά μπορούν και να συνδυαστούν με τα αντίστοιχα νέον ρούχα ή αξεσουάρ!

https://www.instagram.com/p/Bz_M0UsBoOj/

Έντονο χρωματιστό smokey

Αντί να κάνετε ένα κλασικό smokey μακιγιάζ, επιλέξτε χρώμα για να δώσετε μια καλοκαιρινή διάθεση στο στιλ σας! Ένα μπλε είναι αρκετά κλασικό. Για πιο εκκεντρικό λουκ, επιλέξτε μοβ, ροζ ή πράσινο!

https://www.instagram.com/p/B0Brft_gehr/

Κόκκινο κραγιόν

Ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν είναι πάντα επίκαιρο! Αναδεικνύεται φοβερά με την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα του καλοκαιριού! Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο πέρα από ένα ελαφρύ φυσικό ή nude μακιγιάζ στα μάτια!

https://www.instagram.com/p/Bz7iJgFp2_b/

Tie dye νύχια

Eπιλέξτε χρώμα και στο μανικιούρ σας! Τα tie dye νύχια είναι στη μόδα και θα μπορούσατε να τα κάνετε σε όλο το χέρι είτε σε ένα μόνο νύχι για πιο διακριτικά αποτελέσματα!

https://www.instagram.com/p/B0GPI3bCbpr/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η εκκεντρική τάση της εποχής: Πώς να φορέσεις τις φλούο σκιές

Οι νέον σκιές που θα φορεθούν το καλοκαίρι

 

 

Σχετικά άρθρα