Όταν η Σοφία Λόρεν προσγειώθηκε στην Ύδρα με ελικόπτερο (ΦΩΤΟΣ)

Μια διαφορετική έκθεση αφιερωμένη στον Αριστοτέλη Ωνάση θα έχει την ευκαιρία να δει όποιος βρεθεί στην Ύδρα αυτό το διάστημα και για λίγο καιρό ακόμα. Το project του Νίκου Χαραλαμπίδη φέρει τον τίτλο Metamorphosis και είναι μια σειρά από installations και καλλιτεχνικά δρώμενα που προσεγγίζουν τη σπουδαία αυτή προσωπικότητα υπό ένα διαφορετικό πρίσμα, επιτυγχάνοντας έναν πρωτότυπο διάλογο ανάμεσα στο παλιό και στο νέο!

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την κοσμοπολίτικη Ύδρα, που δεν είχε… εκτιμήσει μόνο ο Αριστοτέλης Ωνάσης αλλά και πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ της εποχής!

Η Σοφία Λόρεν είναι η σταρ που έχει σημαδεύσει με την παρουσία της το νησί, όπως άλλωστε φαίνεται από το φωτογραφικό υλικό που μπορεί να δει ο επισκέπτης! Μάλιστα στα εγκαίνια, η 85χρονη πλέον Σοφία Λόρεν ήταν η επίσημη προσκεκλημένη!

 

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τοαδημοσίευτο αρχείο του Παύλου Παντελάκη, για 17 χρόνια διευθυντή του παραρτήματος της ΑΣΚΤ στην Υδρα:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

METAMORPHOSIS: μια… διαφορετική έκθεση για τον Αριστοτέλη Ωνάση!

Σχετικά άρθρα