Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου

Πώς θα επηρεάσουν οι κινήσεις των πλανητών το ζώδιό σου σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου; Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς και η Σελήνη στον Ταύρο είναι τα φαινόμενα που σε ενδιαφέρουν!

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, ανοίγει μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση φιλοξενούμενων, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές κι όλα αυτά μπορεί να κρατήσουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Επιπλέον καλείσαι να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους οικείους σου ή τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μια οικονομική ανασφάλεια, τελικά όμως η «φούρια» σου να καλύψεις κάθε ανάγκη σου θα γεμίσει και τις τσέπες και το… ψυγείο σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η ΣελήνΗ Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο εύκολο «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, καλό είναι λοιπόν να επιστρατεύσεις τις ικανότητες ή τα ταλέντα σου, ώστε να βγεις «ασπροπρόσωπος/η». Επιπλέον, καλείσαι να καλύψεις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν γνωστό ή συγγενή που έχεις να δεις καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του, καλύπτοντας και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Επιπλέον, μέχρι τις αρχές Αυγούστου, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ανακινεί το παρασκήνιο, φέρνοντας αναπόφευκτα αποκαλύψεις, ενώ μπορεί να αναδείξει και κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, καλείσαι να επαναλάβεις προσπάθειες και διαδικασίες αφού το πιθανότερο είναι να μην σου βγουν «με την μια» κάποια πράγματα. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ότι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά ή απλά να πάρεις μια άτυπη «ρεβάνς» για κάτι που δεν σου «έκατσε» παλιά και τώρα ήρθε η ώρα του να εκπληρωθεί. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο και τις παρέες σου, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις έναν ισχυρό οικονομικό παράγοντα. Επιπλέον, μπορεί συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, όχι τόσο εξ αιτίας δικών σου λαθών αλλά κυρίως λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου και το πιο ρεαλιστικό είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή με τους δικούς όρους. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση, κάτι πολύ χρήσιμο σε σχέση με τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία, που δεν «έπιασε».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, δεν έχει νόημα να επιμένεις σε σχέδια πρόσωπα ή πράγματα, αφού πολλά θα αναθεωρηθούν μέχρι να βγει ο μήνας. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να ζήσεις τις «παρενθέσεις» σου. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ες από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα κοινωνικό ή πολιτικό ενδιαφέρον σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ενώ επιπλέον σου δίνει την ώθηση για να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις, ή να διαπραγματευτείς ξανά την θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια ή αναποδιές σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου, μέχρι τουλάχιστον να μπει ο Αύγουστος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αναδείξει ελλείψεις και ανάγκες, κάτι που σίγουρα θα σε ενεργοποιήσει για να τις καλύψεις, με τα αποτελέσματα να είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου και καλό είναι να λάβεις υπόψη σου τις ευαισθησίες και τις ελλείψεις-στερήσεις των άλλων, αφού η κάλυψή τους είναι που θα σου προσφέρει μια συναισθηματική αποδοχή ή στήριξη. Παράλληλα, ενώ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, αλλάζοντας εν μέρει τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει αναποδιές ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος και τα καλά νέα είναι ότι η εύνοια σου μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα. Από την άλλη πλευρά όμως ένα αναμενόμενο έσοδο καθυστερεί, αλλάζοντας ίσως τις προτεραιότητές σου, μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν αισθανθείς ατονία ή κούραση, μην επιμείνεις να ασχολείσαι με δουλειές, που μπορούν να γίνουν και αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της, από την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι, φαίνεται μάλιστα πως καταφθάνει την κατάλληλη στιγμή! Σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να «κλειδώσεις» μια συμφωνία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο δρομολογεί εξελίξεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η κάλυψη… πάση θυσία, υλικών και συναισθηματικών αναγκών!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να αναστατωθείς από τα διαρκή «πήγαινε- έλα» διαφόρων που μπλέκονται στα πόδια σου, σίγουρα όμως θα λάβεις και κάποιο είδος αντιτίμου για όλα αυτά, Παράλληλα, αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό για να γίνει η δουλειά σου ή απλά να… περιμένεις! Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο δεν προσφέρεται για επεμβάσεις ή δραστικές θεραπείες, παρά μόνον στην περίπτωση διόρθωσης ενός παλιού λάθους.

ΙΧΘΥΣ

Μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου, κάνοντας σε να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος/η. Ακόμη, μέχρι τις αρχές Αυγούστου, με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο είναι πιθανό να ξανασμίξεις με πρόσωπα από το παρελθόν σου αλλά και να βρεθείς σε μια μεταβατική φάση αναμονής, όσον αφορά στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής να είναι πολύ πιθανό.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα πιο hot αξεσουάρ παραλίας ανάλογα με το ζώδιό σου

Ποιο ζώδιο θα διάλεγες για να γίνει ο καλύτερος φίλος σου;

Τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

 

Σχετικά άρθρα