Το στιλ της Κυριακής

Ζέστη σήμερα και το στιλ της Κυριακής θα πρέπει να ταιριάζει τόσο με τον καιρό όσο και με τη διάθεσή σου! Πώς θα περάσεις τη μέρα σου; Πού θα βρεθείς σήμερα; Τι να φορέσεις ανάλογα με την περίσταση;

Σήμερα στις προτάσεις μας επικρατεί το χρώμα, το εμπριμέ, και, λόγω ζέστης, η φούστα ή το φόρεμα! Αν φυσικά δεν είσαι του χρώματος, υπάρχει πάντοτε και η επιλογή του κλασικού μπεζ για πιο συντηρητικές και «ασφαλείς» εμφανίσεις!

Δες τις επιλογές μας και εμπνεύσου!

Μια εμπριμέ φούστα

Η εμπριμέ φούστα είναι ό,τι πρέπει για το στιλ της Κυριακής και για αυτόν τον καιρό! Για να εντυπωσιάσετε, μπορείτε να φορέσετε από πάνω ένα εμπριμέ τοπ! Συνδυάζοντας διαφορετικά εμπριμέ, προκαλείτε τα βλέμματα!

https://gr.pinterest.com/pin/501729214716044719/

Μια ολόσωμη φόρμα

Οι ολόσωμες φόρμες ταιριάζουν πολύ σε αυτόν τον καιρό ενώ είναι άνετες, δροσερές και πιο… ασφαλείς σε κινήσεις σε σχέση με τις φούστες! Μια εμπριμέ ολόσωμη φόρμα πηγαίνει τέλεια με αθλητικά για ένα πιο χαλαρό και casual look! Με διαφορετικά παπούτσια και τσάντα, μπορείς να κάνεις το λουκ πιο απογευματινό ή βραδινό!

https://gr.pinterest.com/pin/556687203935323452/

Κοντό μαύρο τοπ

Το cropped τοπ είναι ιδανικό για τις ζεστές ημέρες, ειδικά αν αισθάνεστε άνετα με το σώμα σας. Επιλέξτε ένα μαύρο τοπ που πάει με όλα και φυσικά μπορεί να συνδυαστεί με την αγαπημένη σας εμπριμέ φούστα! Ένα λουκ για όλη μέρα και φυσικά για βράδυ!

https://gr.pinterest.com/pin/155303887178246284/

Πουκαμισοφόρεμα

Άνετο και δροσερό, το πουκαμισοφόρεμα ενδείκνυται για υψηλές θερμοκρασίες και για χαλαρές βόλτες στην πόλη! Συνδυάζεται τέλεια με πέδιλα και φοριέται κυρίως τα πρωινά!

https://gr.pinterest.com/pin/516436282269280532/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ξεκινά ο καύσωνας από σήμερα: Πού θα φτάσει το θερμόμετρο στους 39 βαθμούς;

4+1 tips για να μπορείς να περπατάς με ψηλοτάκουνα χωρίς να υποφέρεις

Το στιλ του Σαββάτου

 

Σχετικά άρθρα