Μπιγιονσέ: «Έφτασα 99 κιλά πριν τη γέννα αλλά δεν με πήρε από κάτω»

Η Μπιγιονσέ άνοιξε την ψυχή της μιλώντας για τη δύσκολη γέννα των διδύμων της πέρυσι και τον τρόπο που η εγκυμοσύνη αυτή άλλαξε το σώμα της, τονίζοντας ότι αποδέχεται τον εαυτό και τις καμπύλες της όπως ακριβώς είναι και ότι δεν βιάζεται ιδιαίτερα να χάσει τα κιλά που πήρε.

Η 36χρονη ερμηνεύτρια, η οποία σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, περιέγραψε τα συναισθήματά της στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Vogue, όπου ποζάρει στο εξώφυλλο με natural look. «Έχω ακόμα την κοιλίτσα από την εγκυμοσύνη και δεν βιάζομαι να απαλλαγώ από αυτήν», υπογράμμισε στη συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε σήμερα.

«Αποδέχομαι τον εαυτό μου, έτσι που είμαι με έντονες καμπύλες. Αποδέχομαι αυτό που το σώμα μου ήθελε να είναι»

«Νομίζω ότι είναι αληθινό. Όποτε θα είμαι έτοιμη να αποκτήσω σφικτούς κοιλιακούς, τότε θα πάω γυμναστήριο και θα βάλω τα δυνατά μου μέχρι να τα καταφέρω», αναφέρει η τραγουδίστρια άκρως επιτυχημένων άλμπουμ όπως το «Lemonade».

Όπως περιέγραψε, ζύγιζε σχεδόν 99 κιλά πριν τη γέννα, όταν υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμά της, τη Ρούμι και τον Σερ, τον Ιούνιο του 2017, κι αποφάσισε να δώσει χρόνο στον εαυτό της να αναρρώσει παρά να σπεύσει να χάσει τα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη της.

Πρωταγωνιστεί στο «Lion King»

Η Μπιγιονσέ, που πρωταγωνιστεί στη live action εκδοχή του «Lion King», έκλεψε τις εντυπώσεις στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Dolby Theatre, πριν από λίγες μέρες. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε μαζί με την κόρη της, Μπλού Άιβι. Οι δύο τους κατέκτησαν το κόκκινο χαλί με τα matching outfits τους, αποδεικνύοντας πως το εντυπωσιακό στιλ είναι οικογενειακή υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η Μπιγιονσέ επέλεξε να φορέσει μία τουαλέτα Alexander McQueen, η οποία περιλάμβανε ένα blazer και μία φούστα από τούλι κεντημένη με κρυστάλλους. Συμπλήρωσε το look με μία matching τσάντα και statement κοσμήματα.

https://www.instagram.com/p/BzvftVhFOZg/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μέγκαν Μαρκλ: «Έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο η Μπιγιονσέ;

Η Μπιγιονσέ μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

Μπιγιονσέ και Jay-Z, το διάσημο ζευγάρι που «βασανίζει» παπαράτσι και δημοσιογράφους υποδέχεται δύο νέα μέλη στην οικογένεια

 

Σχετικά άρθρα