Κρήτη: Μυστήριο με τον νεκρό Γάλλο τουρίστα – «Έσπασε» η σύντροφός του

Η 44χρονη σύντροφος του Γάλλου τουρίστα κατηγορείται για τη δολοφονία του 56χρονου φίλου της μέσα σε δωμάτιο στην περιοχή του Τσούτσουρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με την απόφαση, κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Όπως διευκρίνισε ο συνήγορός της, Νίκο Σωμαράκης, η γυναίκα είναι Γαλλοαλγερινής καταγωγής, και όχι Γαλλομαροκινής.

Πάντως, η ίδια αρνείται ότι προκάλεσε τα θανατηφόρα τραύματα στον 56χρονο, ο οποίος και στο παρελθόν είχε κάνει, όπως είπε, απόπειρα αυτοκτονίας στη Γαλλία.

Τον σκότωσε ή αυτοκτόνησε;

Η 44χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, αν και η ίδια ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή, ότι δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατό του, περιγράφοντας ότι ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε.

Όπως συμπληρώνει, σύμφωνα με τον κ. Σωμαράκη, η ίδια προσπάθησε να τον εμποδίσει. «Η ίδια μου ζήτησε να σας μεταφέρω ότι δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατο του 56χρονου και πως επρόκειτο για αυτοτραυματισμό».

Η ανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί

Σημειώνεται πως η ανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί. Υπολείπονται στοιχεία πολύ σημαντικά, όπως η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει αν έχει εμπλοκή ή όχι.

Επιπλέον, ο κ. Σωμαράκης διευκρίνισε ότι η Γαλλοαλγερινή κατηγορουμένη θα ζητήσει την προσκόμιση εγγράφων από τη Γαλλία, προκειμένου να ενισχυθούν οι ισχυρισμοί της, περί της αθωότητάς της.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε φεστιβάλ: Οι νεκροί, οι τραυματίες και ο συνεργός

Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Στέφανο: Νεκρός ο γιος του Ζαχαριά

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Ποιος είναι ο νεκρός άνδρας που εκτέλεσαν

Σχετικά άρθρα