Τζένιφερ Λόρενς: Η… σύζυγος ενός «νονού» της μαφίας

Η Τζένιφερ Λόρενς ανακοινώθηκε ως πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας με τίτλο «Mob Girl» του βραβευμένου με Όσκαρ, Πάολο Σορεντίνο.

Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Αρλάιν Μπρίκμαν, συζύγου ενός «νονού» της μαφίας, η οποία έγινε πληροφοριοδότης της αστυνομίας.

Και παραγωγός η Τζένιφερ Λόρενς

Εκτός από τον ρόλο της ως Αρλάιν Μπρίκμαν, η Τζένιφερ Λόρενς θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Τζάστιν Πόλσκι μέσω της εταιρείας τους, Excellent Cadaver.

Η ταινία σε σενάριο της Αντζελίνα Μπέρνετ είναι μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του best-seller της Τερέζα Κάρπεντερ, που κυκλοφόρησε το 1992 και της χάρισε βραβείο Πούλιτζερ.

https://www.instagram.com/p/B0fmbe9lmy7/

Η Μπρίκμαν είχε σχέσεις με μαφιόζους και τελικά έγινε μέλος του οργανωμένου εγκλήματος. Στη συνέχεια έγινε πληροφοριοδότης του FBI βοηθώντας στην εξάρθρωση της μαφιόζικης «φαμίλιας» Κολόμπο.

Ρόλος – άθλος για τη Χολιγουντιανή σταρ

«Το να βλέπεις αυτή την ιστορία από την οπτική της γυναίκας είναι μια νέα και συναρπαστική προσέγγιση αφήγησης μια κλασικής ιστορίας με μαφιόζους». Αυτό ανέφερε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των κινηματογραφικών στούντιο Makeready, Μπραντ Γουέστον.

https://www.instagram.com/p/B0fgOGTIuid/

«Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πιο τέλεια ομάδα κινηματογραφικών αστέρων, με τη Τζένιφερ να πρωταγωνιστεί σε έναν ρόλο – άθλο και τον Πάολο στη σκηνοθεσία, να ζωντανεύει στην οθόνη τη δύναμη και τη μοναδική οπτική της Αρλάιν».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αρραβωνιάστηκε η Τζένιφερ Λόρενς!

Η Τζένιφερ Λόρενς ξεκαθαρίζει: «Δεν είχα παρά μόνο επαγγελματικές σχέσεις με τον Γουάινσταϊν»

Ποιο είναι το νέο… αμόρε της Τζένιφερ Λόρενς;

Σχετικά άρθρα