Νταϊάνα: Φόρος τιμής στην πριγκίπισσα που αγαπήθηκε όσο καμία

Το μιούζικαλ «Call Me Diana» περιγράφεται ως φόρος τιμής στην Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, πρώτη σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου, διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Τελικά θα ανέβει σε θεατρική σκηνή του Λονδίνου. Μετά από προσπάθειες χρόνων για συγκέντρωση πόρων μέσω διαδικτύου (crowdsourcing) και αναζήτηση επενδυτών, οι συντελεστές και οι τεχνικοί ετοιμάζονται για την πρεμιέρα, που σχεδιάζεται τον Σεπτέμβριο.

https://www.instagram.com/p/B0iTJsSnQIn/

Η πριγκίπισσα που αγαπήθηκε όσο καμία

Η πλοκή της θεατρικής παράστασης διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχουν αναφορές στους γιους της Νταϊάνα, πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Ουίλιαμ και ότι δεν εμφανίζεται η βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

«Η Νταϊάνα πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της εποχής μας. Κανένα άλλο ανθρώπινο ον δεν είχε ποτέ τόσους θαυμαστές και ακόμα έχει αν και έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τον θάνατό του», σημειώνεται στην περιγραφή του θεατρικού έργου.

https://www.instagram.com/p/B0iN8tngU_A/

Θα βασίζεται σε θεωρίες συνωμοσίας;

«Η απίστευτη αγάπη για την ομορφιά που αντιπροσώπευε η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι ακόμα τόσο δυνατή όσο ποτέ. Εκατομμύρια θαυμαστών της σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να εκφράζουν την αγάπη τους σε καθημερινή βάση».

Να σημειωθεί επίσης, πως δεν υπάρχει καμία αναφορά σε θεωρίες συνωμοσίας, αν και ένας από τους βασικούς συντελεστές του μιούζικαλ είναι ο Μπράιαν Γουάτσον, ο οποίος έχει υποστηρίξει θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατο της Νταϊάνα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ντάιαν Κίτον: «Δεν έχω βγει ραντεβού, θα έλεγα, εδώ και 35 χρόνια»

Κίτι Σπένσερ: 60χρονος εκατομμυριούχος το… αγόρι της ανιψιάς της Νταϊάνα

Μέγκαν Μαρκλ: Η ατίθαση Δούκισσα με το «ζουμερό» ερωτικό παρελθόν που έκανε τον Χάρι… χαζομπαμπά και βαίνει στα χνάρια της Νταϊάνα

Σχετικά άρθρα