Ο Μπόρις Τζόνσον μετακομίζει αλλά τι γίνεται με τη σύντροφό του; Θα μείνουν μαζί;

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μετακομίζει στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία της Ντάουνινγκ Στριτ μαζί με τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπός του.

Όταν ο Τζόνσον πέρασε το κατώφλι στο Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ την περασμένη εβδομάδα με την ιδιότητα του πρωθυπουργού, ήταν ο πρώτος εδώ και σχεδόν μισό αιώνα που το έκανε χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του.  Αντίθετα, η Σίμοντς, πρώην επικεφαλής επικοινωνίας για το Συντηρητικό κόμμα, στάθηκε παράμερα μαζί με το επιτελείο του.

https://www.instagram.com/p/B0eW44XH_JA/

Θα μείνουν μαζί;

Ερωτηθείσα εάν η σύντροφος του Τζόνσον θα μετακομίσει στο Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ, η εκπρόσωπος δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός μετακομίζει επισήμως και ναι, η σύντροφός του θα κατοικεί εκεί». Πάντως, αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Για δεκαετίες, οι νέοι πρωθυπουργοί αναμένονταν να συμμετάσχουν σε μια μάλλον σκηνοθετημένη είσοδο στην πρωθυπουργική κατοικία, χαιρετώντας τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω και περνώντας το κατώφλι της Ντάουνινγκ Στριτ για πρώτη φορά, μαζί με τη/τον σύζυγο, και ίσως τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/BzGoGD9BDQn/

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οικολόγος, φεμινίστρια και θαυμάστρια της Μισέλ Ομπάμα η σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον

Μπόρις Τζόνσον: Ο νέος πρωθυπουργός της Αγγλίας και υπέρμαχος του Brexit – Ο δημοσιογράφος με τα ακατάστατα ξανθά μαλλιά που δεν… ξέρει από πολιτική, οι γκάφες και το σκάνδαλο

Σχετικά άρθρα