4 top λουκ παραλίας που όλες μπορείτε να δοκιμάσετε!

Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά και ξεκούραση, ακόμα και για το δέρμα και τα μαλλιά σας!  Και επειδή στην παραλία, επικρατεί το φυσικό λουκ, με ελάχιστο ή καθόλου μακιγιάζ, τον λόγο έχουν τα αξεσουάρ για τα μαλλιά, που μπορούν να δώσουν μια άλλη… νότα στο στιλ μας!

Τι φοράνε τα πιο στιλάτα κορίτσια στην παραλία;

Στιλάτα γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου -μαζί με το καπέλο- είναι το τοπ αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου το καλοκαίρι! Εκτός του ότι σε προφυλάσσουν από την ηλιακή ακτινοβολία, σού προσθέτουν στην εμφάνισή σου έξτρα στιλ!

https://www.instagram.com/p/B0q492YDkU0/

Φυσικό μακιγιάζ – Ηλιοκαμμένη επιδερμίδα

Ακόμα και εκτός παραλίας μπορείτε να… εφαρμόσετε αυτό το διάστημα το εντελώς φυσικό μακιγιάζ! Η ηλιοκαμμένη επιδερμίδα είναι σέξι και τα προϊόντα μακιγιάζ αλλοιώνουν το λουκ σου! Μπορείς να αφήσεις αυτό το λουκ ακόμα και όταν βγεις το βράδυ! Αναδεικνύεται υπέροχα με ένα κόκκινο κραγιόν ή ένα απαλό ροζ, πορτοκαλί ή φούξια!

https://www.instagram.com/p/B0s7YuQgtXu/

Μαντήλι στα μαλλιά

Είναι πολύ της μόδας φέτος το πολύχρωμο μαντήλι στα μαλλιά! Το φοράνε όλα τα στιλάτα κορίτσια που ακολουθούμε στο Instagram. Δίνει άλλο στιλ στα μαλλιά σου και τραβάει τα βλέμματα! Συνδυάζεται υπέροχα με ένα μοδάτο ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα μονόχρωμο ταιριαστό μαγιό!

https://www.instagram.com/p/B0rKp2WIS7Y/

Ψάθινο καπέλο

Το ψάθινο καπέλο είναι το αγαπημένο μας αξεσουάρ για παραλία! Υπάρχουν άπειρα στιλ αλλά και διάφορα χρώματα! Ανάλογα με το τι επιθυμείς, μπορείς να επιλέξεις το κλασικό χρώμα της ψάθας ή να φορέσεις και κάτι πιο χρωματιστό! Σε προστατεύει και από τον ήλιο ενώ ταυτόχρονο είναι από τα πιο στιλάτα αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις!

https://www.instagram.com/p/B0tCvmvH8oi/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εκσπερματώνω μόνο στον ύπνο μου. Είναι αυτό φυσιολογικό;

Στιλάτοι τρόποι να δέσετε το μαντήλι στα μαλλιά σας

3+1 ψάθινα καπέλα για το καλοκαίρι

 

 

Σχετικά άρθρα