Η μοιραία αναρρίχηση της Βρετανίδας αστροφυσικού – Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, η οποία αγνοείτο από τη Δευτέρα στην Ικαρία όπου είχε πάει για διακοπές με τον Κύπριο σύντροφό της.

Το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ εντοπίστηκε χτες σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων, καταπλακωμένο από βράχο σε δύσβατη περιοχή μόλις ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε με τον σύντροφό της.

Οι αστυνομικοί, βασισμένοι στα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία του χώρου, εκτιμούν ότι πρόκειται για ατύχημα. Μάλιστα, στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα εντόπισαν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και το κινητό της τηλέφωνο.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από χθες το απόγευμα και φυλάσσεται, καθώς παρέμενε στη χαράδρα το πτώμα της άτυχης Νάταλι.

Σήμερα το πρωί μεταβαίνει στην Ικαρία ιατροδικαστής για να ρίξει «φως» στις συνθήκες του θανάτου της.

Πώς την εντόπισαν

Το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ εντοπίστηκε λίγο πριν τις 17:00 της Τετάρτης σε χαράδρα περίπου 1,5χλμ από το Κεραμέ.

Πρόκειται για μια δύσβατη ορεινή διαδρομή προς το Καταφύγι, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το σημείο είναι ακατάλληλο για αναρρίχηση ή καταρρίχηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες αναζήτησης είχαν περάσει τρεις φορές από το μοιραίο σημείο, χωρίς να εντοπίσουν την άτυχη γυναίκα λόγω της μορφολογίας του εδάφους.

Μάλλον την καταπλάκωσε βράχος…

Σύμφωνα με δηλώσεις διασώστη, η άτυχη αστροφυσικός καταπλακώθηκε από βράχο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι προσπάθησε να στηριχθεί στον βράχο, εκείνος ξεκόλλησε και έπεσε πάνω της, με αποτέλεσμα να χάσει έτσι άδοξα τη ζωή της…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θρίλερ στην Ικαρία: Αγνοείται 35χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός

 

Σχετικά άρθρα