Το στιλ της Πέμπτης

Πέμπτη σήμερα, 8 Αυγούστου και το στιλ της Πέμπτης “μυρίζει” καλοκαίρι και σικάτες εμφανίσεις, γεμάτες χρώμα και όμορφα αξεσουάρ.

Τι να φορέσετε σήμερα; Εξαρτάται και πάλι από την περίσταση! Και φυσικά από το αν βρίσκεσαι στην πόλη ή σε διακοπές! Λόγω καιρού, θα φορεθεί περισσότερο το φόρεμα και η φούστα, που είναι πιο ανάλαφρα και δροσερά ενώ συνάμα κολακεύουν όμορφα το γυναικείο σώμα!

Δες τις επιλογές μας και σκέψου τις δικές σου!

Λευκό φόρεμα

Το must του καλοκαιριού. Το λευκό χρώμα φοριέται πολύ αυτό το διάστημα και αναδεικνύει το μαύρισμά σου! Επίλεξε ένα μάξι ή ένα κοντό λευκό φόρεμα, ανάλογα με το στιλ σου αλλά και την περίσταση. Στη συνέχεια, για να δώσεις άλλο… αέρα στην εμφάνισή σου, φόρεσε έντονα σκουλαρίκια, ψάθινη τσάντα και φλατ παπούτσια! Ένα λουκ που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ τώρα το καλοκαίρι!

https://gr.pinterest.com/pin/516436282268112522/

Κεραμιδί φόρεμα

Ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του πορτοκαλί ταιριάζει τέλεια σε μια ηλιοκαμμένη επιδερμίδα! Για να φωτίσετε το αισθητικό αποτέλεσμα, φορέστε χρυσά αξεσουάρ! Μπορεί να φορεθεί τόσο σε κάποια επίσημη έξοδο (γάμο, βάπτιση κλπ) όσο και σε μια απλή βραδινή εμφάνιση, για το ποτάκι της Πέμπτης.

https://gr.pinterest.com/pin/132785888996073441/

Ριγέ πουκάμισο

Το ριγέ πουκάμισο δείχνει τέλειο μέσα από μια κοντή λευκή φούστα! Ένα ανάλαφρο καθημερινό στιλ για όλες τις ώρες, ακόμα και για χαλαρό ποτάκι! Μπορείτε να βάλετε το μαγιό σας μέσα από το πουκάμισο.

https://gr.pinterest.com/pin/185914290847690685/

Κόκκινα αξεσουάρ

Αν είσαι φαν του κλασικού λουκ τζινάκι με άσπρο μπλουζάκι, τότε μπορείς να το αναδείξεις υπέροχα με κόκκινα αξεσουάρ!

https://gr.pinterest.com/pin/516436282268408846/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Λευκό φόρεμα με πορτοκαλί-ροζ ρίγες: Τι χρώμα παπούτσια να φορέσω;

Το χρυσομπέζ φόρεμα ταιριάζει με λευκό πέδιλο;

Στιλιστικές συμβουλές: Πώς να φορέσεις σωστά το εμπριμέ σου φόρεμα;

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα