3+1 πρωτότυπες προτάσεις για πολύχρωμα μανικιούρ

Το έχουμε ξαναπεί ότι το καλοκαίρι σημαίνει χρώμα! Είναι ευκαιρία να τολμήσεις τώρα εμφανίσεις που δεν θα δοκίμαζες για κανένα λόγο τον χειμώνα! Και γιατί να μη δοκιμάσεις το trend με τα πολύχρωμα μανικιούρ που κυκλοφορεί πολύ στο Instagram και το Pinterest;

Αν είσαι λάτρης των χρωμάτων, τότε το trend σού ταιριάζει γάντι γιατί σε ωθεί να βάψεις τα νύχια σου σε διαφορετικά χρώματα! Μπορείς να εφαρμόσεις ένα χρώμα σε κάθε νύχι ή να κάνεις σχήματα με διαφορετικά χρώματα για περισσότερη ποικιλία και πρωτοτυπία!

Δες τα παραδείγματα από τα πολύχρωμα μανικιούρ και επίλεξε αυτά που σου αρέσουν!

Διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι

Κλασικό και αγαπημένο λουκ για όσους αγαπούν τα χρώματα! Επίλεξε παστέλ καλοκαιρινά χρώματα στις αγαπημένες σου αποχρώσεις και πέρασε ένα χρώμα σε κάθε νύχι! Μπορείς να… παίξεις με τα ίδια ή παρόμοια χρώματα και στα νύχια των ποδιών σου!

https://gr.pinterest.com/pin/429741989444735120/

Διχρωμία σε κάθε νύχι

Επίλεξε δυο διαφορετικά χρώματα σε κάθε νύχι και προσπάθησε να τα εφαρμόσεις διαγώνια, όπως στο παρακάτω παράδειγμα.

https://gr.pinterest.com/pin/84653667983644743/

Διαφορετικό γαλλικό

Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ αποκτά χρώμα! Ακολούθησε όλες τις… καμπύλες των νυχιών σου και βάλ’ τους διαφορετικά χρώματα! Το αποτέλεσμα ιδιαίτερο και πολύ χρωματιστό!

https://gr.pinterest.com/pin/345932815124997260/

Χρωματιστή γραμμή

Ιδανικό για όσες δεν αγαπούν πολύ τα χρώματα αλλά θέλουν να ακολουθούν τα trends μόδας και ομορφιάς! Ένα διακριτικό nude στα νύχια και μια λεπτή γραμμή διαφορετικού χρώματος σε κάθε νύχι συνθέτουν ένα σικάτο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

https://gr.pinterest.com/pin/426716133439385748/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πολύχρωμα νύχια: Δοκιμάστε κι εσείς το trend του καλοκαιριού

Πώς να… φορέσετε το trendy μοβ στα νύχια σας!

Το γαλλικό μανικιούρ… αλλιώς!

 

 

Σχετικά άρθρα