Έξαλλη η Τζίτζι Χαντίντ: «Δεν ξαναπάω στη Μύκονο. Με λήστεψαν»

Θύμα ληστείας στη Μύκονο έπεσε το γνωστό μοντέλο Τζιτζί Χαντίντ, που βρισκόταν στο νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Έξαλλη δήλωσε στο Instagram ότι δεν πρόκειται να ξαναεπισκεφτεί το ελληνικό νησί μετά από αυτό το συμβάν.

Η Τζίτζι ανέβασε μία φαινομενικά ειδυλλιακή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, ωστόσο φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να ξεγελαστεί από τα social media διότι, όπως τόνισε, οι διακοπές της στο Νησί των Ανέμων δεν ήταν τόσο τέλειες!

Τι έγραψε στην ανάρτησή της;

“Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ ξανά να πατήσω στο νησί. Δεν σας το συστήνω. Ξοδέψτε αλλού τα χρήματά σας”, έγραψε σε ανάρτηση, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες για τη ληστεία.

https://www.instagram.com/p/B07Nqn6hSVQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Τι δήλωσε ο πατέρας του μοντέλου

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν έδωσε ο πατέρας του μοντέλου, Μοχάμεντ Χαντίντ, που είπε στο TMZ ότι η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στο νησί, ενώ έλειπαν οι κόρες του. «Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», είπε ο Μοχάμεντ Χαντίντ στο TMZ και δήλωσε ότι τους έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ ήταν τα θύματα ληστείας. Στη Μύκονο ήταν και οι άλλες δύο κόρες του, Αλάνα και Μαριέλ.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ξέφρενο πάρτι στη Μύκονο για Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ!

Καλοπερνάει στη Μύκονο η Αλεξάνδρα Αμπρόζιο (ΦΩΤΟΣ)

Χορεύει συρτάκι στη Μύκονο η Κένταλ Τζένερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μύκονος! Ένα νησί που είναι μόνο πια για εκατομμυριούχους!!

 

Σχετικά άρθρα