«Λουκέτο» σε πασίγνωστο μπαρ της Μυκόνου μετά από επεισοδιακό έλεγχο!

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος από κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) τα ξημερώματα σε πολύ δημοφιλές μπαρ στη Μύκονο αφού χρειάστηκε για μια ακόμη φορά η συνδρομή της Αστυνομίας.

Οι ελεγκτές διαπίστωσαν τη μη έκδοση 9 αποδείξεων συνολικού ποσού 752 ευρώ, αλλά καθώς η επιχείρηση ήταν υπότροπη και πριν από έναν μήνα είχε ανασταλεί η λειτουργία της για 48 ώρες, αυτήν τη φορά το… λουκέτο θα ήταν για τέσσερις ημέρες.

Το προσωπικό περικύκλωσε τους ελεγκτές!

Όμως, καθώς οι ελεγκτές συνέτασσαν το σχετικό σημείωμα διαπιστώσεων, περικυκλώθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας του μπαρ, που δεν τους επέτρεψε να το επιδώσουν και τους ανάγκασε να αποχωρήσουν. Τότε δόθηκε διαταγή για άμεση συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων.

Το μπαρ θα κλείσει από την προσεχή Δευτέρα, καθώς ο ιδιοκτήτης, επειδή είναι υπότροπος, έχει διορία δύο ημερών για την υποβολή πιθανών ενστάσεων και αντιρρήσεων. Σημειώνεται ότι «λουκέτο» για 48 ώρες για φορολογικές παραβάσεις μπήκε τις προηγούμενες ημέρες και σε άλλα δύο πολύ γνωστά μπαρ στο «νησί των ανέμων».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μύκονος: Νεαρός τουρίστας κατέρρευσε την ώρα που χόρευε και πέθανε

Μύκονος: Η μεγάλη απόβαση της εφορίας στο νησί των ανέμων

Σχετικά άρθρα