Έλενα Ράπτη: Ο μυστικός γάμος σε στενό οικογενειακό κύκλο

Την αποκάλυψη ότι παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τον αγαπημένο της και μάλιστα υπό άκρα μυστικότητα έκανε μέσα από το προφίλ της στο Instagram η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη.

Χωρίς να αποκαλύψει καν το όνομα του συζύγου της, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα καμία άλλη λεπτομέρεια πέρα από το γεγονός ότι παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και έχοντας κοντά της μόνο ανθρώπους από το πολύ φιλικό της περιβάλλον, η πολιτικός έπιασε τους πάντες στον ύπνο, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι ελεύθερη πια.

Η ανάρτησή της

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Έλενα Ράπτη συνόδευσε την ανάρτηση με μία φωτογραφία από τον γάμο της που τη δείχνει χέρι – χέρι με τον σύζυγό της, όμως, καμιά άλλη λεπτομέρεια δεν έγινε γνωστή.

https://www.instagram.com/p/B1TKsB4IuR6/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Έλενα Ράπτη… ξεσκονίζει το παρελθόν: Η φωτογραφία πριν από 15 χρόνια

H Έλενα Ράπτη στην παραλία – ΦΩΤΟ

 

Σχετικά άρθρα