Το στιλ της Τρίτης

Σήμερα μπήκαμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και το στιλ της Τρίτης κινείται ανάμεσα σε διακοπές και επιστροφή στην πόλη και το γραφείο. Ο καιρός ακόμα ζεστός, η διάθεση καλοκαιρινή και εσύ ανοίγεις την ντουλάπα σου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις!

Τι να βάλεις σήμερα; Το εμπριμέ και το φλοράλ είναι πολύ καλοκαιρινά κομμάτια και φοριούνται σε φόρεμα μάξι ή πιο κοντό αλλά και σε φούστες. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό παντελόνι -το χρώμα του καλοκαιριού- ή ακόμα ένα τοπ με εντυπωσιακά μανίκια!

Δες τις επιλογές μας και εμπνεύσου για το δικό σου στιλ!

Φλοράλ φόρεμα

Το φλοράλ φόρεμα φοριέται όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις! Αν ωστόσο, θέλεις να πετύχεις ένα πιο… western λουκ στην εμφάνισή σου, συνδύασέ το με ένα ψάθινο καπέλο!

https://gr.pinterest.com/pin/369435975683671303/

Τοπ με φουσκωτά μανίκια

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να ξεχωρίσεις! Αρκεί να επιλέξεις ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό τοπ, που ταιριάζει τέλεια με τζιν και εσπαντρίγιες!

https://gr.pinterest.com/pin/369435975683661347/

Πουά

Το πουά είναι πολύ της μόδας και συνδυάζεται υπέροχα με ένα λευκό παντελόνι! Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι μια σικάτη εμφάνιση τόσο για το γραφείο όσο και για μια απογευματινή ή βραδινή έξοδο!

https://gr.pinterest.com/pin/324681454380152869/

Εμπριμέ

Το εμπριμέ είναι ένα pattern που πρέπει να κυριαρχεί στην ντουλάπα σου αυτήν την περίοδο καθώς καλοκαίρι σημαίνει χρώμα! Ένα εμπριμέ μάξι φόρεμα είναι πάντα σικάτο και εντυπωσιακό και φοριέται σε όλες τις περιστάσεις! Για να το αναδείξετε ακόμα περισσότερο, συνδυάστε το με ψηλοτάκουνα «gladiator» πέδιλα.

https://gr.pinterest.com/pin/369435975683449188/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στιλιστικές συμβουλές: Πώς να φορέσεις σωστά το εμπριμέ σου φόρεμα;

Πώς να φορέσετε το πουά μέσα στην πόλη;

Με τι χτένισμα ταιριάζει ένα φλοράλ, μακρύ φόρεμα;

 

 

Σχετικά άρθρα