Σάλος στη Βρετανία: Χάρι και Μέγκαν κάνουν… βόλτες με το ιδιωτικό τζετ του Έλτον Τζον!

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία με την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να ταξιδεύσουν στη Γαλλία με ιδιωτικό τζετ για να απολαύσουν τις διακοπές τους στη Νίκαια.

Γιατί διαμαρτύρεται ο κόσμος;

Έχει γίνει χαμός στα μίντια αλλά και στα social με την απόφαση του ζευγαριού, τόσο για τα έξοδα όσο και για τη μόλυνση που προκαλεί στο περιβάλλον το ιδιωτικό τζετ.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό! Πρόκειται για την τέταρτη φορά μέσα σε 11 μέρες που το ζευγάρι ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ!

Η… απολογία του Έλτον Τζον

https://www.instagram.com/p/B1WhUpZorcJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Με μια λεπτομερή ανάρτηση στα social o Έλτον Τζον… απολογείται για το ζεύγος, ισχυριζόμενος ότι τους προστατεύει από τους παπαράτσι.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει ότι θέλει να προστατεύσει τα παιδιά, επικαλούμενος τον άδικο χαμό της πριγκίπισσας Νταϊάνα. «Η Νταϊάνα ήταν πολύ καλή μου φίλη και αισθάνομαι υποχρέωση να προστατεύσω την οικογένεια του Χάρι από… εισβολές του τύπου που συνέβαλαν στον θάνατο της μητέρας του», δηλώνει.

Όσο για το ζήτημα του περιβάλλοντος,  ο Έλτον Τζον λέει: «διασφαλίσαμε ότι η πτήση τους θα είχε ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα, κάνοντας την απαραίτητη συνεισφορά σε σχετική οργάνωση».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατί δεν βιάζεται να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης η Μέγκαν Μαρκλ;

Έχεις 1,8 εκατ. δολάρια; Μπορείς τότε να αγοράσεις το σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ!

Πρίγκιπας Χάρι: Για ποια γυναίκα δεν κρύβει τον θαυμασμό του; Και δεν είναι η Μέγκαν!

 

 

 

Σχετικά άρθρα