«Πάρτι» στο Twitter με το σκάφος του Πάνου Καμμένου

Ο Πάνος Καμμένος έχει βάλει σκοπό να δοκιμάσει όλα τα γιαούρτια της νησιωτικής Ελλάδος με την συμπεριφορά του τονίζουν οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι ξεσάλωσαν μόλις έμαθαν τις νέες του περιπέτειες. Τις τελευταίες ημέρες ο πρώην υπουργός έχει γίνει το αγαπημένο θέμα στα social media, φυσικά με ιδιαίτερα χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο.

Και μπορεί ο Πάνος Καμμένος να περνάει τον ελεύθερό του χρόνο μετά την πτώση των ΑΝΕΛ κάνοντας διακοπές διαρκείας με το πανάκριβο σκάφος του, ωστόσο μετά το νέο θερμό επεισόδιο στην ιδιωτική μαρίνα του Πόρτο Ύδρα με πρωταγωνιστή τον ίδιο, οι τουιτεράδες βρήκαν ευκαιρία να δείξουν την ειρωνική τους διάθεση.

Γράφοντας σχόλια, όπως «η βάρκα του τζάμπα» και «κάθε καημός και λιμάνι», οι τουιτεράδες φαίνεται να κατάλαβαν πως ο Πάνος Καμμένος το παίζει τζάμπα… μάγκας και αποφάσισαν να του απαντήσουν αναλόγως.

Από το Μονακό στα… γιαούρτια

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι που θυμήθηκαν τις διακοπές που έκανε ο Πάνος Καμμένος στο Μονακό εν μέσω Σκοπιανού, κάνοντας την μεγάλη ζωή μακριά από την ελληνική πραγματικότητα.

Βέβαια όλα αυτά πια αποτελούν πλέον παρελθόν.

Πλέον το μόνο που κάνει ο Πάνος Καμμένος είναι να το σκάει κακήν κακώς μαζί με το σκάφος του, πριν γίνει ξανά στόχος κι άλλων γιαουρτιών.

Δείτε μερικά… βιτριολικά σχόλια

Πηγή: in.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πάνος Καμμένος: Έγινε βουλευτής στα 28 και παραιτήθηκε από Υπουργός Εθνικής Άμυνας- Ο πρώτος γάμος με την κόρη του ιδιοκτήτη της ΦΑΓΕ και ο έρωτας που γεννήθηκε σε ένα πάνελ

Ολιγοήμερη απόδραση στο Μόντε Κάρλο για τον Πάνο Καμμένο (φωτό)

 

 

Σχετικά άρθρα