Το στιλ της Τετάρτης

Φτάνουμε στα μέσα της εβδομάδας και όσοι επιστρέψατε στο γραφείο πριν 2 μέρες έχετε αρχίζει να εγκλιματίζεστε. Όσοι είστε ακόμα διακοπές, απολαμβάνετε τις στιγμές σας και κάνετε ακόμα τα μπάνια σας. Το στιλ της Τετάρτης ταιριάζει στη διάθεσή σας αλλά και στην περίσταση.

Τι θα φορέσετε σήμερα; Αν πάτε γραφείο, μπορείτε να επιλέξετε ένα λευκό μάξι φόρεμα. Αν είστε παραλία ή βολτάρετε στην πόλη ή το νησί, θα ντυθείτε πιο ανάλαφρα, ενώ αν έχετε κάποια βραδινή έξοδο, τότε θα επιλέξετε ένα πιο βραδινό φόρεμα.

Δείτε τις επιλογές μας και εμπνευστείτε για το δικό σας στιλ της Τετάρτης

Ντένιμ σορτς

Το ντένιμ σορτς είναι ένα απαραίτητο… κομμάτι του καλοκαιριού και φοριέται τόσο στις διακοπές όσο και μέσα στην πόλη, για μια χαλαρή βόλτα για ψώνια, για καφέ… Είναι ό,τι πρέπει για look μετά τις διακοπές και συνδυάζεται υπέροχα με ένα λευκό πουκάμισο και μια εντυπωσιακή τσάντα πόλης.

https://gr.pinterest.com/pin/841891724073856495/

Ψάθινο καπέλο

Για εσάς τις τυχερές που είστε ακόμα διακοπές και περνάτε όμορφες στιγμές σε ένα νησάκι, ένα ψάθινο καπέλο είναι απαραίτητο για τις εξορμήσεις σας στις παραλίες. Για να τελειοποιήσετε το λουκ σας, φορέστε και ένα μάξι φόρεμα θαλάσσης αντίστοιχου χρώματος,

https://gr.pinterest.com/pin/369435975683671297/

Λινό φόρεμα

Το λινό είναι ένα ύφασμα που φοριέται πολύ το καλοκαίρι, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ένα μακρύ λινό φόρεμα αναδεικνύεται από μια ψάθινη τσάντα και σαγιονάρες.

https://gr.pinterest.com/pin/244742560984488353/

Πουά

Αγαπημένο pattern του φετινού καλοκαιριού, το πουά κυκλοφορεί πολύ στους δρόμους αλλά και το Διαδίκτυο. Φοριέται όλες τις ώρες και είναι πολύ όμορφο και σε ένα καλό ρούχο για επίσημη εμφάνιση. Συνδυάστε πουά με εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

https://gr.pinterest.com/pin/743868063435705617/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς να φορέσετε το πουά μέσα στην πόλη;

Μαριόν Κοτιγιάρ: με σορτσάκι, crop top και κοιλιακούς «φέτες»… αναστάτωσε τις Κάννες!

 

 

Σχετικά άρθρα