Είχε συντάξει μυστική διαθήκη ο Μάικλ Τζάκσον;

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε συντάξει μυστική διαθήκη που δεν έχει βρεθεί και δεν έχει τηρηθεί από τους κληρονόμους του, όπως υποστήριξε σήμερα η πρώην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του τραγουδιστή.

Η Raymone Bain, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε πως η δεύτερη διαθήκη συντάχθηκε το 2006 και εάν βρεθεί είναι νεότερη αυτής που είχε κάνει ο «βασιλιάς της ποπ» το 2002.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, στην εν λόγω διαθήκη ο Τζάκσον είχε εξηγήσει επ’ ακριβώς πώς ήθελε να διατηρηθεί η μουσική παρακαταθήκη του.

«Δεν ξέρω που είναι…» δήλωσε η ίδια, και συμπλήρωσε:

«Ο Μάικλ Τζάκσον, για όλους όσους τον γνώριζαν, ήταν μεθοδικός και ακριβής… Ήλπιζα, ελπίζω και προσεύχομαι πως η διαθήκη του Μάικλ Τζάκσον με ημερομηνία 6 Οκτωβρίου 2006 θα βρεθεί, θα αποκαλυφθεί, θα ανακαλυφθεί ή θα πέσει από τον ουρανό…».

Η Bain ξεκαθάρισε, όμως, ότι δεν έχει στην κατοχή της τη διαθήκη αυτή.

«Αλλά είχα την τιμή να τον ακούσω, να καθίσω μαζί του και να είμαι μάρτυρας μαζί με έναν συμβολαιογράφο… Ξέρω τι σκεφτόταν και σε ποια κατεύθυνση ήθελε να κινηθεί…».

Εξέφρασε, επίσης, τον προβληματισμό της επειδή δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του τραγουδιστή «δεν έχει ακούσει ποτέ» για κάποια υποτροφία ή άλλη συνεισφορά σε κάποιο πανεπιστήμιο στο όνομά του.

Video: «Νιώθω ακόμα ένοχος»: Οι πρωταγωνιστές του Leaving Neverland μιλούν στην Όπρα για τον Μάικλ Τζάκσον
«Δεν έχω ακούσει για κανένα στούντιο ηχογραφήσεων, κλινική ίδρυμα ή φιλανθρωπική οργάνωση…» συμπλήρωσε η Bain.

Μετά το θάνατο του Τζάκσον το 2009, έγινε γνωστό πως στη διαθήκη που συνέταξε το 2002 είχε ορίσει δύο άτομα ως διαχειριστές της περιουσίας του.

Οι δύο αυτοί άνθρωποι, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Independent», είχαν τον απόλυτο έλεγχο της περιουσίας του.

Οι σχέσεις μεταξύ των διαχειριστών του Τζάκσον και των συγγενών του ήταν τεταμένες από την πρώτη στιγμή.

Οι υπεύθυνοι της περιουσίας του Τζάκσον δήλωσαν στη βρετανική εφημερίδα πως η Raymone Bain δεν έχει τη δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα του Μάικλ Τζάκσον με οποιονδήποτε τρόπο είτε για φιλανθρωπικούς λόγους είτε για εμπορικούς.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νέες αποκαλύψεις για τη μέρα του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον!

Ποιο είναι το… σκοτεινό μυστικό του Μάικλ Τζάκσον που ήξερε μόνο ο γιατρός του;

Μαικλ Τζάκσον: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για ερωτικές συνευρέσεις με… 7χρονα αγόρια!

Τι συνέβαινε στη…. Neverland του Μάικλ Τζάκσον; Παραμύθι ή εφιάλτης; (βίντεο)

 

Σχετικά άρθρα