Μπριζίτ Μακρόν vs Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποια κέρδισε στο στιλ;

Στο Παρίσι βρέθηκε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν. Στο ταξίδι του τον συνόδευσε η σύζυγός του Μαρέβα, η οποία φωτογραφήθηκε με την Πρώτη Κυρία Μπριζίτ Μακρόν.

Η υποδοχή στο Ελυζέ ήταν ιδιαίτερα θερμή ενώ και από τις δυο πλευρές δόθηκε έμφαση στην ελληνογαλλική φιλία.

Τι φόρεσαν οι δυο πρώτες κυρίες

Φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο Παρίσι ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B1elOWiIBFn/?utm_source=ig_web_copy_link

Με μαύρο σακάκι, μπορντό μεταξωτή μπλούζα με φιόγκο και ριγέ παντελόνι με ελαφριά καμπάνα εμφανίστηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της ως πρώτη κυρία της Ελλάδας.

Η κομψή Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη προσέχει πάντα τις εμφανίσεις της, ωστόσο αυτή τη φορά τα σχόλια στο διαδίκτυο είναι διφορούμενα, με αρκετούς να θεωρούν πως οι στιλιστικές επιλογές της δεν είναι οι ενδεδειγμένες για την περίσταση.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η πρώτη κυρία της Ελλάδας είχε εξ αρχής πολύ δύσκολο έργο, αφού είχε απέναντί της την Μπριζίτ Μακρόν, η οποία έχει ξεχωρίσει για την κομψότητά της.

Η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα σικάτο μπεζ φόρεμα που αναδείκνυε τη σικάτη σιλουέτα της και σαφώς κέρδιζε σε στιλ…

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κυρ. Μητσοτάκης σε Εμ. Μακρόν: «Η Ελλάδα ξαναμπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης»

Μαρέβα, Μανωλίδου ή Μπαλατσινού: Ποια… κέρδισε στο στιλ στην ορκομωσία της Κυβέρνησης;

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Η δυναμική, Ελληνοπολωνή κόρη επιχειρηματία που βρήκε «καταφύγιο» στη σχέση της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Οι Πρώτες Κυρίες που «έκλεψαν» την παράσταση στo G20 – Τα 2 πρώην μοντέλα, η «δασκάλα» του Μακρόν και η «παθιασμένη» με τα σπορ αμάξια

 

Σχετικά άρθρα