«Μια Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη»: Η ταινία του Γούντι Άλεν που μιλά για την αληθινή ζωή

Όπως σε κάθε του ταινία, κυριαρχεί η αναζήτησή του νοήματος της ζωής. Μια υπέροχη ταινία που μιλά για την αληθινή ζωή και όχι τη σκηνοθετημένη!!

Φοβερά πλάνα και εικόνες της Νέας Υόρκης, νοσταλγικές, τρυφερές, απολαυστικές!!! Μουσικές υπέροχες και μια βροχή που δεν σταματά να θυμίζει και το μελαγχολικό πρόσωπο της ζωής!!

Διάλογοι που μιλούν για την αθέατη και σκοτεινή πλευρά της ζωής και για το τρομερό κενό και άγχος που κρύβεται πίσω από την επίχρυση πανοπλία της άνεσης των πλουσίων.

Μην τη χάσετε!!

Λίγα λίγα για την ταινία

Ο Γκάτσμπι και η Άσλεϊ είναι ένα νεαρό ζευγάρι που αποφάσισε να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη. Τα ρομαντικά σχέδιά τους όμως ανατρέπονται από νωρίς, ρίχνοντάς τους σε απρόβλεπτες συναισθηματικές περιπέτειες.

Η Άσλεϊ αναλαμβάνει να πάρει συνέντευξη από έναν σκηνοθέτη Ρόλαντ Πόλαρντ. Έτσι, οι δυο τους αναγκάζονται να πάρουν διαφορετικούς δρόμους και ο καθένας γνωρίζει καινούρια πρόσωπα και ζει απίστευτες στιγμές.

Η ταινία «Μια Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη» είναι σε σκηνοθεσία Γούντι Άλεν και πρωταγωνιστούν οι Τιμοτέ Σαλαμέ, Ελ Φάνινγκ και Σελίνα Γκόμεζ.

https://www.youtube.com/watch?v=NDkb8fDLyA4

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Ποια Νομίζεις Ότι Είμαι»: Μια επίκαιρη ταινία που πρέπει να δεις

Για ακόμη μια χρονιά οι καλλιτέχνες εμπνέονται από τον Κόλπο του Λαγανά

Σημασία δεν έχει να πετύχεις έναν στόχο…

Σχετικά άρθρα