ΟΠΣΥΔ: Εδώ πρέπει να κάνεις την αίτηση αν είσαι αναπληρωτής ή ωρομίσθιος εκπαιδευτικός

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας, στην οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί για πρόσληψη ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι να δηλώσουν τις περιοχές προτίμησής τους.

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς των κλάδων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να δηλώσουν περιοχές προτίμησης για πρόσληψή τους ως αναπληρωτών, πλήρους ή/και μειωμένου ωραρίου, ή/και ως ωρομισθίων.

Εδώ πρέπει να κάνεις την αίτηση

Αφορά σε σχολικές μονάδες γενικής εκπ/σης, σε δομές ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, στα μουσικά σχολεία, στα καλλιτεχνικά σχολεία, στα σχολεία εκκλησιαστικής εκπαίδευσης, στη Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων και στις Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ), για το σχολικό έτος 2019 – 2020.

Υπενθυμίζεται ότι για φέτος δικαίωμα υποβολής της σχετικής αίτησης έχουν οι υποψήφιοι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί που είναι ήδη εγγεγραμμένοι, στους οικείους πίνακες κατάταξης σχολικού έτους 2018 – 2019.

Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης – δήλωσης περιοχών προτίμησης  στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πατώντας εδώ ορίζεται από την Τετάρτη 28 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

Τι γίνεται αν κάποιος υποψήφιος δεν δηλώσει περιοχές προτίμησης;

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος, εγγεγραμμένος πέρυσι δεν δηλώσει περιοχές προτίμησης εντός της προθεσμίας, δεν θα είναι διαθέσιμος για πρόσληψη το σχολικό έτος 2019 – 2020.

Οι κατά περίπτωση πίνακες κατάταξης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι αναρτημένοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Από το υπουργείο σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ73 – Εκπαιδευτικοί Μειονοτικού Προγράμματος Μειονοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θράκης, που περιλαμβάνονται στους οικείους οριστικούς πίνακες κατάταξης διδακτικού έτους 2018-2019, θα κληθούν να υποβάλουν δήλωση περιοχών προτίμησης με νεότερη πρόσκληση, μετά την έκδοση σε Φ.Ε.Κ. της σχετικής διαπιστωτικής απόφασης της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων για την παράταση της  ισχύος τους.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

ΑΣΕΠ: Ετοιμάζουν προκηρύξεις για 4.502 μόνιμες θέσεις;

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ – Ποιες ειδικότητες αφορά

ΥΠΟΙΚ: Τι σημαίνει για την καθημερινότητά σου η άρση των capital controls;

ΚΕΑ Αυγούστου: Γιατί δεν είδαν όλοι τα χρήματα στους λογαριασμούς;

Πόσα παίρνει ένας που εργάζεται με πλήρη απασχόληση και πόσα ένας με μερική;

Σας αφορά: Γιατί ελέγχονται φορολογικές δηλώσεις από το 2014 και μετά;

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Εδώ πρέπει να μπεις για να κάνεις την αίτηση

Πηγές απαντούν: Τελικά θα υπάρχει χρέωση όταν καλείς το 112;

Σχετικά άρθρα